Știri Constanța Roata Panoramică din Parcul Oleg Danovski, din nou în funcțiune!


Din această seară, Târgul de Crăciun și întregul centru al orașului Constanța pot fi admirate, din nou, din roata panoramică din Parcul Oleg Danovski. 

Anunțul a fost făcut pe pagina de socializare a Târgului de Crăciun. 
 

Va cerem scuze pentru orice disconfort creat de defecțiunea tehnică apărută independent de voința noastră și regretăm sincer dacă această situație a afectat experiența voastră în timpul vizitei la Târgul de Crăciun. Vă asigurăm că am depus toate eforturile necesare pentru a remedia rapid situația, astfel încât roată panoramică să funcționeze conform normelor și să vă ofere bucuria unei priveliști spectaculoase, mai punctează sursa citată. 


Amintim că, un incident neplăcut a avut loc la Târgul de Crăciun din Constanța, la data de 01 decembrie 2023.

Pompierii din cadrul Inspectoratului pentru Situații de Urgență „Dobrogea” al județului Constanța au fost alertați cu privire la faptul că roata de la Târgul de Crăciun a rămas blocată!

La fața locului au intervenit pompierii cu trei SMURD, o autoscară și o autoplatformă, transmiteau reprezentanții ISU Dobrogea. Din fericire, roata a fost deblocată, iar din cei 16 adulți și 29 copii, nimeni nu a avut nevoie de îngrijiri medicale. 

Firma care se ocupă de roată este South East Install SRL. Iată postarea de pe pagina de socializare a Târgului de Crăciun:Dragi constănțeni, dragă comunitate


Din această seară, Târgul de Crăciun și întregul centru al orașului Constanța pot fi admirate, din nou, din roata panoramică din Parcul Oleg Danovski, în cele mai sigure condiții. Verificările efectuate de către ISCIR și de către CNCIR au arătat, încă o dată, faptul că sunt îndeplinite toate condițiile de funcționare și că nu există niciun fel de problemă tehnică. În acest sens, atașăm, în această postare, documentele cu procesele verbale emise de către autoritățile competente.

Va cerem scuze pentru orice disconfort creat de defecțiunea tehnică apărută independent de voința noastră și regretăm sincer dacă această situație a afectat experiența voastră în timpul vizitei la Târgul de Crăciun. Vă asigurăm că am depus toate eforturile necesare pentru a remedia rapid situația, astfel încât roată panoramică să funcționeze conform normelor și să vă ofere bucuria unei priveliști spectaculoase.

În cazul puțin probabil al unui blocaj, vă rugăm să rămâneți calmi și să urmați indicațiile personalului autorizat. Evacuarea din roata panoramică se poate face atât automat, cât și manual, în ordinea în care v-ați urcat în cabine.

Vă mulțumim pentru înțelegere și vă așteptăm cu drag!

Echipa Târgului de Crăciun Constanța- se arată în conținutul postării. 


În secțiunea Documente a materialului poate fi consultat raportul de inspecție. 


Citește și:

Firma care deține roata panoramică, de la Târgul de Crăciun din Constanța, unde mai mulți copii au rămas blocați


Pregătirile sunt în toi la Târgul de Crăciun de la Constanța! Roata, amplasată în fața intrării Teatrului Național de Operă și Balet „Oleg Danovski” (GALERIE FOTO+VIDEO)

Licitații publice Una dintre firmele familiei Vasea amenajează patinoarul din Parcul Teatrului „Oleg Danovski″ din Constanța (DOCUMENT)

Primăria Constanța a desemnat câștigătorul contractului care va aduce artiștii de la Târgul de Crăciun de la Constanța (DOCUMENT)


foto: 

Facebook/ Târg de Crăciun Constanța 2023


Ti-a placut articolul?
Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

S-a deschis un nou magazin Kaufland la Constanța! Inaugurarea s-a lăsat cu aglomerație (FOTO+VIDEO)

22 Feb 2024 9753

Constanța Iată când se va deschide noul magazin Kaufland din Inel II

15 Feb 2024 6862

Președintele UDMR, Kelemen Hunor ÎCCJ vrea să întoarcă roata istoriei şi să pună sub semnul întrebării dreptul la proprietate

11 Jan 2024 1533

IPJ GiurgiuAgresiune fizică în localitatea Zădăriciu

12 Dec 2023 401

Sondaj de opinie 80% din respondenți nu sunt mulțumiți de cum arată Târgul de Crăciun Constanța, din parcul Teatrului Oleg Danovski

10 Dec 2023 1051

Firma care deține roata panoramică, de la Târgul de Crăciun din Constanța, unde mai mulți copii au rămas blocați

05 Dec 2023 2343

Oficial! KLD Services SRL, din Constanța, intră în insolvență! (MINUTĂ)

04 Dec 2023 1073

Sondaj de opinie Vă place cum arată Târgul de Crăciun de la Constanța, din parcul Teatrului Oleg Danovski?

03 Dec 2023 1632

În Constanța Pompierii au readus zâmbetul copiilor speriați în incidentul cu roata blocată, la Târgul de Crăciun (FOTO)

01 Dec 2023 1428

LIVE VIDEO. UPDATE. Știri Constanța azi Roata de la Târgul de Crăciun, blocată. Intervin pompierii (GALERIE FOTO+VIDEO)

01 Dec 2023 2723

Pregătirile sunt în toi la Târgul de Crăciun de la Constanța! Roata, amplasată în fața intrării Teatrului Național de Operă și Balet „Oleg Danovski” (GALERIE FOTO+VIDEO)

17 Nov 2023 3539

ISU BihorBărbat salvat de pompierii orădeni, de sub roata unei remorci

02 Nov 2023 424

Bărbat salvat de pompieri de sub roata unei remorci (FOTO)

02 Nov 2023 869

IPJ Giurgiu Infracțiuni rutiere

05 Oct 2023 523

IPJ Giurgiu A provocat un eveniment rutier, după ce a consumat băuturi alcoolice

01 Oct 2023 422