Știri Constanța Sensul giratoriu de la intersecția bulevardului Alexandru Lăpușneanu cu Aurel Vlaicu, o soluție eficientă pentru fluidizarea traficului (FOTO)

foto: Primăria Constanța
Sensul giratoriu de la intersecția bulevardului Alexandru Lăpușneanu cu bulevardul Aurel Vlaicu își dovedește utilitatea.

Realizarea sensului giratoriu a îmbunătățit condițiile de trafic rutier, în special în perioada sezonului estival.

Resistematizarea a cuprins întreaga zonă delimitată de hotelurile „Oxford” și „Dobrogea”. Au fost executate lucrări complexe care au avut drept scop creșterea gradului de siguranță a conducătorilor auto. Zona carosabilă a fost extinsă, s-au montat borduri pentru delimitare și au fost create noi suprafețe de spațiu verde. Ulterior, au fost montate noile indicatoare, au fost aplicate marcajele rutiere și s-au montat noile elemente de semnalizare, transmite Primăria Municipiului Constanța prin intermediul unui comunicat oficial. 

În cadrul lucrărilor, a fost reabilitată și zona cuprinsă între bulevardul Alexandru Lăpușneanu și bulevardul Aurel Vlaicu.

Proiectul a fost realizat în baza studiilor de trafic. De asemenea, proiectul a fost corelat cu reconfigurarea intersecției bulevardelor Alexandru Lăpușneanu și Aurel Vlaicu, măsură inclusă în planul de mobilitate aferent proiectului de reabilitare a bulevardului Alexandru Lăpușneanu, a mai punctat sursa citată. Citește și:

AC Comfort & Safety Systems securizează sediile Primăriei Constanţa. Se introduc cartele de acces (document)

Ti-a placut articolul?
Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Nu exista articole asemanatoare.