Știri Constanța Tânăr de 18 ani, ce conducea un ATV, tras pe dreapta de Poliție. Ce au constat oamenii legii

foto cu rol ilustrativ Infracțiuni la regimul rutier, constatate de polițiști, la Constanța!
 
Potrivit IPJ Constanța, la data de 7 februarie a.c., în jurul orei 09.20, polițiști din cadrul Serviciului de Siguranță Rutieră au fost sesizați cu privire la faptul că, la intersecția dintre D.N. 39 și Autostrada A4, s-a produs un accident rutier (tamponare).
Polițiștii deplasați la fața locului au constatat că impactul s-a produs între două autoturisme, conduse de două femei.
Acestea au fost testate cu aparatul etilotest, rezultatele fiind negative.

În urma testării cu aparatul din dotare, în cazul uneia dintre au reieșit indicii cu privire la posibila prezență a substanțelor psihoactive.

Menționăm că aceasta nu reprezintă probă în cadrul dosarului penal, persoana fiind condusă la o unitate medicală, pentru recoltarea de probe biologice, în vederea stabilirii cu exactitate a consumului unor substanțe interzise,  a mai punctat sursa citată. 

 
La data de 7 februarie a.c., în jurul orei 14.45, polițiști din cadrul Poliției Municipiul Constanța – Serviciul Municipal de Siguranță Rutieră au fost sesizați cu privire la faptul că în Portul Constanța s-a produs un accident rutier (tamponare).
Polițiștii deplasați la fața locului au constatat că impactul s-a produs între un ansamblu rutier format dintr-o autoutilitară și o semiremorcă, ce era condus de un bărbat, de 35 de ani, și un autoturism, condus un bărbat, de 49 de ani.
Aceștia au fost testați cu aparatul etilotest, rezultatele fiind negative.

În urma testării cu aparatul din dotare, în cazul șoferului de 35 de ani au reieșit indicii cu privire la posibila prezență a substanțelor psihoactive.

Menționăm că aceasta nu reprezintă probă în cadrul dosarului penal, persoana fiind condusă la o unitate medicală, pentru recoltarea de probe biologice, în vederea stabilirii cu exactitate a consumului unor substanțe interzise, mai transmite IPJ Constanța. 

 
La data de 7 februarie a.c., în jurul roei 15.15, polițiști din cadrul Poliției Municipiului Constanța – Secția 3 Poliție au identificat un bărbat, de 18 ani, care a condus un A.T.V. neînmatriculat pe strada Petre Liciu.
În urma verificărilor efectuate, s-a constatat că bărbatul nu deține permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule.
În toate cauzele a fost întocmit dosar de cercetare penală.


Citește și:

Știri Constanța​Accident rutier în Portul Constanța! Posibil consum de substanțe psihoactive, la unul din șoferii implicați
 

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Nu exista articole asemanatoare.