Știri din Constanța Aleșii locali vor decide oportunitatea implicării administrației județene într-o companie de transport aerian națională

  • Această companie ar urma să asigure legătura între principalele orașe ale țării

Reprezentanții a 15 consilii județene printre care și Constanța au discutat despre înființarea unei companii de transport aerian în cadrul unei întâlniri organizate de Camera de Comerț și Industrie a României.

Această companie ar urma să asigure legătura între principalele orașe ale țării.

În acest proiect de acționariat pot intra consiliile județene din țară, care doresc să participe.

Biroul de presă al Consiliului Județean Constanța a precizat că  la nivelul administrației județene se va analiza oportunitatea implicării instituției în acest proiect iar în acest sens, se va  aduce la cunoștința consilierilor județeni acest lucru sub forma unui proiect de hotărâre privind oportunitatea de a deveni parte a acestei societăți comerciale.

Decizia finală privind implicarea în proiect va fi luată astfel de consilierii județeni.

PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.


Citește și:
Știri Constanța Exclusiv. Cum va arată după extindere noul terminal al Aeroportului Internațional de la Mihail Kogălniceanu (GALERIE FOTO)
 

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

24 iunie 1926. S-a inaugurat prima linie aeriană națională civilă, pe ruta București - Galați

24 Jun 2021 1681