Supernova Group modernizează fostul centru comercial Cora Constanța Brătianu

Supernova Group modernizează fostele centre comerciale Cora din București Lujerului și Constanța Brătianu și le redeschide sub identitatea Supernova, se arată într-un comunicat oficial. Astfel, centrele renovate vor fi cunoscute sub numele de Supernova București Lujerului și Supernova Constanța.Supernova Pitești.

Conform sursei citate, în ambele centre au fost inaugurate noi branduri internaționale și multe altele sunt deja planificate să li se alăture în viitorul apropiat. Un punct de atracție este noul hipermarket Carrefour, complet renovat și modernizat, care până acum funcționa sub brandul Cora. S-au întreprins și vor continua renovări majore ale facilităților interioare și exterioare ale centrelor, pentru a asigura cea mai bună experiență pentru clienți.

În total, Supernova Group operează sapte centre din care șase centre sub brandul Supernova în România; festivitățile de inaugurare vor începe la Supernova București Lujerului între 6 și 9 iunie 2024 și la Supernova Constanța-Brătianu între 16 și 19 mai 2024.

,,Suntem nerăbdători să oferim comunităților din București și Constanța două centre comerciale moderne care redefinesc experiența de cumpărături. Ne-am asumat, pe deplin, misiunea de a aduce plus valoare consumatorilor români prin lucrările pe care le-am realizat asupra infrastructurilor interne, optimizarea spațiilor, servicii premium și extinderea ofertei comerciale. Nu ne dorim să ne oprim aici, ci ne angajăm să continuăm procesul de rebranding, astfel încât an de an, să fim mai buni și mai actualizați la cerințele actuale ale pieței”, a declarat Markus Pinggera, Managing Director la Supernova Group.


Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Galeria Cora Brătianu Constanța devine Supernova Constanța (GALERIE FOTO)

16 May 2024 2866

LIVE VIDEO+TEXT IKEA deschide la Constanța studioul de planificare și comandă, primul din România(GALERIE FOTO+VIDEO)

16 May 2024 6480

Modificări la magazinul Cora, de pe strada Cumpenei din Constanța. Primăria a eliberat autorizația de construire

19 Jan 2023 5840

Triplu asasinat în cartierul Viile Noi din Constanţa! Au trecut opt ani

23 Jul 2022 24062

Fost campion mondial la box profesionist, împuşcat în timpul unui jaf

26 Nov 2015 1445

Autoturism SuperNova fabricat în 2015?!? Averea şi interesele consilierului judeţean Ecaterina Prodan (documente)

05 Aug 2015 3027

Descoperirea de excepţie a unui român, care poate rămâne în istoria astronomiei

30 Mar 2015 1531

Noile declaraţii de avere ale aleşilor din CJC Social-democrata Ecaterina Prodan, aceeaşi SupeRNova din 2001 (documente)

07 Jul 2014 2483