Actualitate

Sute de kg de peşte transportate fără documente legale, confiscate de polițiștii de frontieră

 
 Poliţiştii de frontieră din cadrul Grupului de Nave Constanța au depistat în zona de competență un cetăţean român care transporta, cu un autoturism, aproximativ 200 kilograme peşte, fără documente legale.
 În data de 10.04.2020, poliţiștii de frontieră din cadrul Grupului de Nave Constanța – Punctul de Trecere a Frontierei Midia, aflându-se în exercitarea atribuțiilor de serviciu, au oprit pe raza localității Mihail Kogălniceanu, un autoturism, condus de un cetățean român, în vârstă de 33 de ani, domiciliat pe raza judeţului Constanța.
În urma controlului efectuat asupra autovehiculului, polițiștii de frontieră au descoperit zece lăzi din plastic ce conțineau cantitatea de 197 kg peşte, din specia caras, în stare proaspătă, pentru care persoana în cauză nu deţinea documente legale.
Întreaga cantitate de pește a fost predată unei societăţi comerciale de profil, conform procedurilor legale, iar în cauză, polițiștii de frontieră efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunii de deţinerea și transportul fără documente legale a peştelui şi altor vieţuitoare acvatice obţinute din pescuit ori produselor din peşte.
 

Ti-a placut articolul?


Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Nu exista articole asemanatoare.