Tănase Cadastru SRL se va ocupa și de agenţii imobiliare! Istoricul firmei

 
 
  • Tănase Cadastru SRL a fost fondată în 2009, iar până în anul 2010, a avut-o asociat unic (și fondator) pe Elvira Mihaela Gherasim Tănase, al cărei nume este legat de cel al lui Sorin Gabriel Strutinsky, partener de afaceri şi apropiat al fostului primar, Radu Mazăre, şi al fostului preşedinte al CJC, Nicuşor Constantinescu.
  • La data de 10 mai 2021, Tribunalul Constanța a aprobat fuziunea prin absorbţie a Tănase-Cadastru SRL cu Vancluse Invest SA.
  • Vancluse Invest SA era administrată de Mihaela Elvira Gherasim Tănase În trecut, și Monica Daniela Gaitanidis-Făgădau (soția fostului primar al Constanţei, Decebal Făgădău) a fost cenzor al acestei societăţi.
 
Gheorghe Tănase, asociat unic al societății comerciale Tănase Cadastru SRL, cu sediul social în municipiul Constanţa, aleea Muzicii, a decis completarea obiectului secundar de activitate al societăţii cu activitatea: agenţii imobiliare.
 
Totodată, s-a mai hotărât deschiderea unui punct de lucru în Constanţa, tot pe aleea Muzicii.
 
Prezentele decizii au fost luată la data de 11 octombrie 2022 și publicate în Monitorul Oficial al României, Partea a IV-a cu numărul 4702 din data de 09 noiembrie 2022.
 
Potrivit RECOM, asociat unic și administrator al societății comerciale Tănase Cadastru SRL - care se ocupă de activităţi de inginerie şi consultanţă tehnică legate de acestea - este Gheorghe Tănase.
 
Conform Confidas.ro, platformă consultată la data de 14 noiembrie 2022, în ultimii trei ani, Tănase Cadastru SRL a raportat doar pierderi, 127.123 de lei în 2021, 175.164 de lei în 2020, 150.953 de lei în 2019.
 
Tănase Cadastru SRL a fost fondată în 2009, iar până în anul 2010, a avut-o asociat unic (și fondator) pe Elvira Mihaela Gherasim Tănase, al cărei nume este legat de cel al lui Sorin Gabriel Strutinsky, partener de afaceri şi apropiat al fostului primar, Radu Mazăre, şi al fostului preşedinte al CJC, Nicuşor Constantinescu.
 
Sediul social a fost inițial pe strada Olteniei. 
 

Potrivit Monitorului Oficial nr. 3565/17.08.2010, Mihaela Elvira Gherasim Tănase s-a retras, pe data de 2 august 2010, din societatea Tănase-Cadastru SRL, cedându-şi părţile sociale către asociatul cooptat Lucian Cezar Tănase. Tot atunci, ea s-a retras şi din funcţia de administrator, numindu-l în locul său pe acelaşi Lucian Cezar Tănase.
 
În anul 2011, pe data de 14 decembrie, Lucian Cezar Tănase s-a retras din funcţia de administrator, numindu-l în locul său pe Gheorghe Tănase. În Adunarea Generală din 20.02.2012, Gheorghe Tănase a fost cooptat în societatea Tănase-Cadastru SRL, revenindu-i 50% din capitalul social. Cei doi asociaţi, Gheorghe Tănase şi Lucian Cezar Tănase, au decis, pe data de 30.10.2012, schimbarea sediului social al societăţii pe aleea Muzicii.

 
La data de 7.05.2015, Lucian Cezar Tănase s-a retras din Tănase-Cadastru SRL.
 
Așa cum arătam și mai sus, societatea îl are ca asociat unic şi administrator pe Gheorghe Tănase.
 
Vancluse Invest SA, fuziune prin absorbţie cu Tănase-Cadastru SRL
 
Mai precizăm că la data de 10 mai 2021, Tribunalul Constanța, a dispus înregistrarea în registrul comerţului a menţiunilor cuprinse în Hotărârea Asociatului Unic nr. 1/21.01.2021 a societăţii Tănase-Cadastru SRL şi a actului constitutiv actualizat la data de 21.01.2021 cu privire la: fuziunea prin absorbţie cu Vancluse Invest SA prin preluarea activelor şi pasivelor societăţii, sediul social , obiectul de activitate, capitalul social şi modul de participare la profit şi la pierderi  și administrarea societăţii.
 
Totodată, instanța a admis cererea de radiere formulată de către petenta Vancluse Invest SA, dispunând radierea din registrul comerţului a societăţii Vancluse Invest SA , ca efect al fuziunii prin absorbţie cu Tănase-Cadastru SRL.
 
Despre Vancluse Invest SA
 
Potrivit Confidas.ro, SC Vancluse Invest SA a avut sediul social în municipiul Constanţa, pe strada Constantin Bobescu. Firma a fost înființată în 2008 și avea ca obiect de activitate „închirierea şi subînchirierea bunurilor imobiliare proprii sau în leasing“.
 
Conducerea
 
SC Vancluse Invest SA era condusă de Gherasim Niculina, cu 50 % din capitalul social, și de Tănase Cadastru SRL, cu 50 % din capitalul social.
 
Vancluse Invest SA era administrată de Mihaela Elvira Gherasim Tănase (parteneră de afaceri a lui Gabriel Sorin Strutinsky), iar cenzorii au fost: Nicoleta Eric, Mihaela Harbuzariu și Alina Irina Iosif, iar Mădălina Bîsceanu este cenzor supleant.
 
 
În trecut, și Monica Daniela Gaitanidis-Făgădau (soția fostului primar al Constanţei, Decebal Făgădău) a fost cenzor al acestei societăţi.
 
PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
 
Citește și
 
Nume celebre în acționariat
Vancluse Invest SA, radiată de la Registrul Comerţului, după fuziunea prin absorbţie cu Tănase-Cadastru SRL

 
 
 
 

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Nume celebre în acționariat Vancluse Invest SA, radiată de la Registrul Comerţului, după fuziunea prin absorbţie cu Tănase-Cadastru SRL

21 Aug 2021 2075

Asociata lui Sorin Strutinsky, Mihaela-Elvira Gherasim-Tănase, numită administrator al societăţii Vancluse Invest SA

23 Jan 2019 4705

O clădire de două etaje din vecinătatea Arhiepiscopiei Tomisului va fi reabilitată. Solicitantul certificatului, o firmă fondată de o asociată a lui Strutinsky

13 Feb 2018 3206

Fondată de o asociată a lui Strutinsky Firma Tănase-Cadastru, întoarsă din drum de Primăria Constanţa

16 May 2016 4262

Tănase-Cadastru SRL, firma fondată de apropiata lui Strutinsky, alipeşte alte terenuri în cartierul Compozitorilor

16 Feb 2016 7981

Fondată de asociata lui Strutinsky Tănase-Cadastru SRL alipeşte mai multe loturi în zona Compozitorilor

17 Oct 2015 4239