Trantuvin Centru SRL, modificări în firmă. Unul dintre asociați s-a retras

Schimbări importante în cadrul societății Trantuvin Centru - S.R.L.


Subsemnaţii, Crăciun Ion Alin şi Trantu Panait, asociaţi, au hotărât retragerea din calitatea de asociat a lui Crăciun Ion Alin, care cesionează la valoarea nominală toate părţile sociale deţinute la societatea sus-menţionată, în valoare de 90 lei (9 p.s. x 10 lei/p.s.) lui Trantu Panait, cetăţean român, din județul Tulcea, cu domiciliul în Constanţa, ce va deveni asociat unic şi administrator şi va deţine întreg capitalul societăţii în valoare de 200 lei (200 p.s. x 10 lei/p.s.), cotă de participare la beneficii şi pierderi 100%.


– Crăciun Ion Alin se retrage din calitatea asociat şi administrator, iar, prin prezentul act, renunţă la orice drepturi şi obligaţii la societatea sus-menţionată.


– Numirea în funcţia de administrator a lui TRANTU PANAIT, mandatul fiind pe o perioadă de treizeci de ani, cu puteri depline şi va asigura atât conducerea societăţii, cât şi reprezentarea ei în relaţiile cu terţii.


– Durata societăţii este pe o perioadă nedeterminată.


Transmiterea părţilor sociale între asociaţi se face conform art. 202 alin. 1 din Legea nr. 31/1990, modificată şi republicată.



Publicat în Monitorul Oficial partea a IV-a cu numărul 425 din data de 28-ian-2022.



PRECIZĂRI:


Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.



Sursa foto: Unsplash/ Scott Graham
 

 

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

„Simona Halep e clar mai frumoasă decât Şarapova” Campioana din Constanţa a petrecut la nunta fiicei lui Panait Trantu (Galerie Foto)

11 Nov 2016 25830