Tranzacția prin care Keesing Media Group B.V. intenționează să preia Infopress Group S.A. și, indirect, IPG Technic SRL, autorizată de Consiliul Concurenței

Consiliul Concurenței a autorizat tranzacția prin care Keesing Media Group B.V. intenționează să  preia Infopress Group S.A. și, indirect, IPG Technic S.R.L..

Potrivit unui comunicat al Consiliului Concurenței, Keesing creează și publică puzzle-uri în format tipărit, online și în aplicații mobile și produce reviste de puzzle sub mai multe branduri. Grupul Keesing nu are subsidiare în România și nu vinde reviste de puzzle pe piața din România.
Infopress este o tipografie specializată pe tipărirea de publicații comerciale și reviste de mare tiraj. IPG Technic, deținută în prezent de către Infopress, este furnizorul de servicii de mentenanță al Infopress.

În urma analizei, Consiliul Concurenţei a constatat că tranzacția notificată nu ridică obstacole semnificative în calea concurenței efective pe piața românească sau pe o parte a acesteia și că nu există îndoieli serioase privind compatibilitatea sa cu un mediu concurențial normal.

Decizia va fi publicată pe site-ul autorității naționale de concurență, după eliminarea informațiilor cu caracter confidențial.

Despre Infopress Group S.A.

Potrivit datelor furnizate de platforma termene.ro, consultată la data de 18 decembrie 2023, societatea a fost înființată în anul 1992 și are sediul în Piața Gutenberg, Nr. 1, Odorheiu Secuiesc, Județ Harghita.

Pentru anul 2022 a raportat cifră de afaceri de 183.969.260 lei, pierdere de 5.903.238 lei și 372 de angajați.

Obiectul de activitate în reprezintă „Alte activități de tipărire n.c.a.“.


Acționari sunt Keesing Media Group B.V. cu 99,999941% și Keesing Nederland BV cu 0,000059%, ambele din Țările de Jos. Administratori sunt Cătălina Maria Dan, Dasino Telecom &IT SRL, Francisco Javier Gonzalez Martinez, Ged Capital Development SA Sgeic și Treebolle Larras Rafael.

Despre IPG Technic S.R.L..

Potrivit datelor furnizate de platforma termene.ro, consultată la data de 18 decembrie 2023, societatea a fost înființată în anul 1996 și are sediul în Piața Gutenberg, Nr. 1, Odorheiu Secuiesc, Județ Harghita.

Pentru anul 2022 a raportat cifră de afaceri de 1.389.642 lei, pierdere de 14.201 lei și 15 angajați.

Unic asociat este Infopress Group SA, iar administrator este Dasino Telecom & IT SRL.
 
Pentru documentarea acestui articol s-au folosit informații și de pe platforma termene.ro.
 
PRECIZĂRI
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

 

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Consiliul Concurenței a autorizat tranzacția prin care grupul Carrefour va prelua hipermarketurile Cora

31 Oct 2023 1575

Tranzacție surpriză pe piața imobiliară Consiliul Concurenței analizează preluarea Grupului Maurer de o firmă din Luxemburg

22 Apr 2022 2264

Tranzacţia prin care Cheil Germany GmbH preia controlul unic asupra Centrade Integrated analizată de Consiliul Concurenţei (document)

25 Jul 2018 1473