Trei filme care îţi vor schimba seara de Valentine’s Day

Deşi Valentine’s Day este o sărbătoare împrumutată de pe continentul american, tot mai mulţi tineri români aleg să o marcheze cu fast, ceea ce implică tot „arsenalul“ clasic de romantism: trandafiri, de preferinţă roşii, cutii de bomboane de ciocolată în formă de inimă, şampanie, cină la restaurant la lumina lumânărilor, mătase, satin, tocuri ameţitoare. Însă, dacă ieşitul din casă la temperaturi sub zero grade nu te încântă, te poţi relaxa cu câteva filme care, cu siguranţă, te vor face să râzi, să iubeşti, să te simţi bine.
 
„The Ugly Truth“ (Adevărul gol-goluţ), o comedie romantică spumoasă cu Katherine Heigl şi Gerard Butler în rolurile principale, doi colegi de breaslă care încearcă să îşi demonstreze unul altuia că principiile după care se ghidează fiecare în materie de relaţii sunt greşite, te va face să râzi cu lacrimi, capcanele şi testele la care se supun cei doi fiind de-a dreptul hilare. O comedie despre bărbați, femei, prăpastia dintre felurile în care gândim unii despre ceilalți, dar şi despre dragoste, care poate apărea atunci când şi unde te aştepţi mai puţin.
  
„The Proposal“ (Vrei să te însori cu mine?), un film în care Ryan Reynolds (Andrew ) şi Sandra Bullock (Margaret) reuşesc o interpretare care te va face să râzi în hohote, dar şi să îţi doreşti să iubeşti şi să fii iubit/ă cu asemenea pasiune. Margaret, un important editor, care urmează să fie deportat deoarece încălcase termenii vizei de lucru, îl forţează pe Andrew, asistentul ei, să se căsătorească cu ea. De la o cerere în căsătorie mai mult decât ciudată şi până la dezastru este un singur pas, totul fiind condimentat de replici amuzante şi un comic de situaţie efervescent.
 
„Bridget Jones' baby“ (Bridget Jones însărcinată), al treilea film din seria „Bridget Jones“, cu Renee Zellweger, Colin Firth şi Patrick Dempsey, duce triunghiul amoros la un alt nivel. Printr-o întorsătură neașteptată a sorții, Bridget se trezește că este însărcinată, dar are şi o mare dilemă, nu poate fi decât pe jumătate sigură de identitatea tatălui copilului său. Colin Firth şi Patrick Dempsey (acesta din urmă fiind cunoscut pentru lui rolul lui Derek Shepherd din serialul de televiziune Grey’s Anatomy) joacă memorabil rolul de tătici ai viitorului copil, aceştia ajungând să rivalizeze pentru un loc cât mai aproape de Bridget. Şi cum totul e bine când se termină cu bine, vă las pe voi să descoperiţi aventurile prin care trec cele trei personaje atunci când împart un copil.
 
Sursa foto: imdb.com

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Editorial Valentine's Day și Dragobete. Celebrări ale iubirii și tradiției românești

14 Feb 2024 796

Descoperire importantă a arheologilor Muzeului de Istorie Națională și Arheologie Constanța! Ce au găsit într-o necropolă din apropierea Tomis-ului

14 Feb 2024 980

Valentine’s Day 2024. Tradiții de Ziua Îndrăgostiților și legenda Sfântului Valentin

14 Feb 2024 847

Editorial De Valentine`s Day, nu uita să te iubești (și) pe tine!

11 Feb 2024 943

Un celebru artist va deveni tată. Pentru a șaptea oară!

16 Feb 2023 2264

Mesaj amuzant transmis de MAI, îndrăgostiților- „Cele mai frumoase declarații se fac, nu se dau!”

14 Feb 2023 951

Ziua Îndrăgostiților sau Valentine’s Day se sărbătorește în 14 februarie. Legenda Sfântului Valentin

14 Feb 2023 1182

Sfaturile șefului ANPC de Valentine's Day și Dragobete. La ce trebuie să fii atent

12 Feb 2023 1060

Ziua îndrăgostiților, marcată la Biblioteca Județeană Constanța printr-o expoziție de CD-uri și DVD-uri (GALERIE FOTO)

10 Feb 2023 943

Editorial Se apropie maratonul iubirii

30 Jan 2023 1544

Singapore renunță la Valentine's Day. Ce zi a devenit cea mai solicitată pentru contractarea de căsătorii

14 Feb 2022 1361

UPDATE. Succes în patru seturi De Valentine’s Day, voleibalistele de la CS Medgidia joacă în etapa a 17-a a Diviziei A1

14 Feb 2022 2258

Iubirea, sărbătorită de Ziua Sfântului Valentin, şi pe Google. Un doodle special

14 Feb 2022 1696

Marea Britanie Îndrăgostiţii părăsiţi se pot răzbuna pe fostul partener numind un gândac, de Valentine's Day

13 Feb 2022 1247

Telefoane roșii, furate din Slovenia. Aveți grijă de unde achiziționați cadouri de Valentine`s day!

13 Feb 2022 1849