Trei societăți din București sancționate de polișțiștii de la Imigrări. Ce nereguli au fost constatate

Foto: IGIPolițiștii de imigrări din București continuă activitățile pe linia prevenirii și combaterii migrației ilegale și a muncii nedeclarate. Ieri au fost finalizate verificările în cazul a patru societăți comericiale. Pentru neregulile constatate au fost aplicate trei sancțiuni contravenționale în valoare totală de 20.000 de lei.
 
Potrivit IGI, la data de 3 octombrie a.c., poliţiştii de imigrări din București au finalizat verificările în cazul a patru societăți comerciale.
 

„Ca urmare a verificărilor efectuate, într-un caz nu s-a impus luarea unor măsuri, iar într-un alt caz, reprezentantul societății a fost sancționat cu avertisment.
 
În celelalte două situații au fost aplicate sancțiuni contravenționale în valoare totală de 20.000 de lei, pentru nerespectarea prevederilor O.G. nr. 25/2014 privind încadrarea în muncă și detașarea străinilor pe teritoriul României, cu modificările și completările ulterioare (O societate comercială a fost sancționată cu amendă în valoare de 10.000 de lei pentru că a primit la muncă pe teritoriul României, fără aviz de angajare sau detașare, un cetățean din Nepal. Cealaltă societate a fost sancționată cu suma de 10.000 de lei pentru că a primit la muncă un bărbat din Kenya, care avea dreptul de ședere temporară expirat)“ - au mai precizat reprezentanții IGI.

 Citește și: 

Rezultate obținute de polițiștii de Imigrări în ultimele 72 de ore
 
 

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Trei firme amendate de către poliţiştii Inspectoratului General pentru Imigrări. Iată valoarea sancțiunilor

22 Feb 2023 858

Amendă uriașă pentru o societate din Constanța care avea angajați cetățeni turci fără aviz de muncă

01 Feb 2023 1603

Amendă uriașă pentru o societate care a angajat ilegal un cetățean străin. Ce sumă trebuie să achite firma

07 Nov 2022 1300

Amendă uriașă pentru o societate din județul Constanța. Ce au stabilit polițiștii Inspectoratului General pentru Imigrări

23 Sep 2022 1360

Misiunile Inspectoratului General pentru Imigrări din ultima săptămână. Amenzi în valoare de sute de mii de lei

14 Jun 2022 1066

Amendă uriașă pentru o societate din București dată de poliţiştii de la Imigrări. Ce nereguli au fost constatate

23 May 2022 1265