Tulcea Tineri prinși cu produse susceptibile de a avea efecte psihoactive

  • În urma inspecției autoturismului, jandarmii au găsit un număr de 15 pachețele ce conțineau resturi vegetale de culoare galben verzui.

Marți,  în jurul orei 22.00, jandarmii din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Județean Tulcea, aflați în serviciul de patrulare în municipiul Tulcea, au observat patru tineri care se aflau lângă un autoturism într-o parcare din apropierea unui parc, consumând băuturi alcoolice.
 
Jandarmii au procedat la legitimarea și controlul corporal preventiv, găsind asupra unuia dintre tineri 4 pachețele ambalate ce conțineau resturi vegetale de culoare galben verzui și o țigaretă, acesta declarând că nu știe cui aparțin.
 
Potrivit unui comunicat al Inspectoratului de Jandarmi Judeţean  Tulcea, în urma inspecției autoturismului, jandarmii au găsit un număr de 15 pachețele ce conțineau resturi vegetale de culoare galben verzui, 5 pliculețe ce conțineau un praf de culoare albă, o pungă de filtre de țigarete învelite în folie de plastic, mai multe foițe pentru confecționarea țigaretelor, un cântar electronic de buzunar și mai multe dispozitive de mărunțit (grindere).
 

„Tinerii, cu vârste cuprinse între 19 și 21 de ani, au avut puncte de vedere diferite cu privire la cele întâmplate. Unul dintre ei a spus jandarmilor că s-a întâlnit cu ceilalți prieteni în jurul orei 21.00 pentru a se sfătui cu privire la teme, dar între timp au cumpărat și băuturi alcoolice pe care le-au consumat împreună.
 
Alt tânăr a declarat că nu-și mai aduce aminte, dar știe sigur că unul dintre ei a consumat substanțe vegetale interzise.
 
Al treilea tânăr a recunoscut că a fost de acord să consume substanțe vegetale interzise, deoarece a experimentat de mai multe ori.
 
Persoanele în cauză au fost conduse la sediul Inspectoratului de Poliție Județean Tulcea pentru continuarea verificărilor, însă acolo s-a prezentat și un alt tânăr în vârstă de 23 de ani, care a declarat că autoturismul și produsele găsite îi aparțin, el precizând că s-a întâlnit în acea seară cu cei patru prieteni, însă s-a deplasat până la magazin să cumpere ceva și în acel moment și-au făcut apariția jandarmii“,. spun repezentanții Inspectoratului de Jandarmi Judeţean  Tulcea

 
Jandarmii au întocmit documentele de sesizare conform prevederilor procedurale, acestea fiind înaintate împreună cu probele găsite asupra persoanelor în cauză, autorităților competente pentru continuarea cercetărilor.
 
 

Ti-a placut articolul?
Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Decizie finală în dosarul Dănuț Căpățînă și Sorin Strutinsky! Proces penal încetat, ca urmare a intervenirii prescripţiei răspunderii penale

24 Apr 2024 186

#DobrogeaDigitală Medgidia în anul 1879 - „Negustori şi ţărani veneau aici chiar din țări foarte depărtate de Dobrogea“

24 Apr 2024 209

Tulcea Sorin Grindeanu, în vizită la conferința de recepție a Aeroportului „Delta Dunării” (GALERIE FOTO+VIDEO)

24 Apr 2024 285

Angela Bianca Ispas, șef în Parchetul Tribunalului Tulcea încă două luni

24 Apr 2024 293

„Ziua Porților Deschise”, la Aeroportul Internațional „Delta Dunării” Tulcea

23 Apr 2024 449

Colegiul Prefectural Tulcea Măsurile luate de autorități, în perioada Sărbătorilor de Paște și 1 Mai

23 Apr 2024 344

„Ziua Bibliotecarului din România", marcată de Biblioteca Județeană Panait Cerna Tulcea

23 Apr 2024 338

Tulcea Ministrul Sorin Grindeanu, prezent la conferința de recepție a Aeroportului Internațional „Delta Dunării”

23 Apr 2024 455

ARBDD Ziua Pământului celebrată de copii la Sulina, județul Tulcea

23 Apr 2024 278

UPDATE Tulcea Intervenție de urgență - un apartament a explodat!

23 Apr 2024 555

#DobrogeaDigitală Mangalia în anul 1879 - „De trei ori a fost arsă şi jefuită“

22 Apr 2024 844

Știri justiție Tulcea Angela Bianca Ispas, șefa Parchetului Judecătoriei Săliște, propusă șef în continuare în Parchetul Tribunalului Tulcea

22 Apr 2024 307

Tulcea Amenzi de mii de lei, aplicate de Jandarmi! Consumul de alcool și înjuratul în public, printre cele mai taxate gesturi

22 Apr 2024 369

Una dintre firmele familiei Horga-Cârlig a contestat licitația de modernizare a iluminatului public, organizată de Primăria Greci din județul Tulcea!

21 Apr 2024 449

Fost consilier local din Văcăreni, Tulcea, angajată ulterior în Primăria Văcăreni, proces la Constanța cu Agenția Națională de Integritate (DOCUMENTE)

21 Apr 2024 505