Tulcea Tineri prinși cu produse susceptibile de a avea efecte psihoactive

  • În urma inspecției autoturismului, jandarmii au găsit un număr de 15 pachețele ce conțineau resturi vegetale de culoare galben verzui.

Marți,  în jurul orei 22.00, jandarmii din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Județean Tulcea, aflați în serviciul de patrulare în municipiul Tulcea, au observat patru tineri care se aflau lângă un autoturism într-o parcare din apropierea unui parc, consumând băuturi alcoolice.
 
Jandarmii au procedat la legitimarea și controlul corporal preventiv, găsind asupra unuia dintre tineri 4 pachețele ambalate ce conțineau resturi vegetale de culoare galben verzui și o țigaretă, acesta declarând că nu știe cui aparțin.
 
Potrivit unui comunicat al Inspectoratului de Jandarmi Judeţean  Tulcea, în urma inspecției autoturismului, jandarmii au găsit un număr de 15 pachețele ce conțineau resturi vegetale de culoare galben verzui, 5 pliculețe ce conțineau un praf de culoare albă, o pungă de filtre de țigarete învelite în folie de plastic, mai multe foițe pentru confecționarea țigaretelor, un cântar electronic de buzunar și mai multe dispozitive de mărunțit (grindere).
 

„Tinerii, cu vârste cuprinse între 19 și 21 de ani, au avut puncte de vedere diferite cu privire la cele întâmplate. Unul dintre ei a spus jandarmilor că s-a întâlnit cu ceilalți prieteni în jurul orei 21.00 pentru a se sfătui cu privire la teme, dar între timp au cumpărat și băuturi alcoolice pe care le-au consumat împreună.
 
Alt tânăr a declarat că nu-și mai aduce aminte, dar știe sigur că unul dintre ei a consumat substanțe vegetale interzise.
 
Al treilea tânăr a recunoscut că a fost de acord să consume substanțe vegetale interzise, deoarece a experimentat de mai multe ori.
 
Persoanele în cauză au fost conduse la sediul Inspectoratului de Poliție Județean Tulcea pentru continuarea verificărilor, însă acolo s-a prezentat și un alt tânăr în vârstă de 23 de ani, care a declarat că autoturismul și produsele găsite îi aparțin, el precizând că s-a întâlnit în acea seară cu cei patru prieteni, însă s-a deplasat până la magazin să cumpere ceva și în acel moment și-au făcut apariția jandarmii“,. spun repezentanții Inspectoratului de Jandarmi Judeţean  Tulcea

 
Jandarmii au întocmit documentele de sesizare conform prevederilor procedurale, acestea fiind înaintate împreună cu probele găsite asupra persoanelor în cauză, autorităților competente pentru continuarea cercetărilor.
 
 

Ti-a placut articolul?


Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Mascații de la Combaterea Criminalității Organizate au descins în Constanța și în Tulcea! Iată ce au descoperit (VIDEO)

08 Aug 2022 370

Zile dificile pentru pompierii din Tulcea. Unde au fost solicitați în acest sfârșit de săptămână

08 Aug 2022 238

Alerte meteo Județele Constanța și Tulcea sub cod galben de val de căldură și disconfort termic ridicat

08 Aug 2022 373

ACS Vulpițele Galbene Roman, printre adversarele fotbalistelor de la Farul Constanța în campionat

08 Aug 2022 393

Un tulcean trimis în judecată de DNA Constanța, achitat! Dosarul, în apel

07 Aug 2022 629

Serviciul Voluntar pentru Situații de Urgență din Ilganii de Jos, județul Tulcea, dotat de o companie din Râmnicu Vâlcea. Contract de aproape 89.000 de euro

06 Aug 2022 571

Vreme caniculară în 25 de județe. Vizate și Constanța și Tulcea. Maxime termice de 37 de grade Celsius

06 Aug 2022 1622

Evenimente în Tulcea, Mangalia, București, Brăila, Constanța și Mamaia Programul concertelor de muzică militară, susținute cu prilejul Zilei Marinei Române

06 Aug 2022 621

Tulcea AFC Sporting Mangalia participă la ediția a patra a Memorialului „Adrian Cicîrîc“ (GALERIE FOTO)

05 Aug 2022 683

Premieră la DNA Constanța! Sala de judecată se mută în casa unui cetățean din Tulcea!

05 Aug 2022 5173

Două companii din Odorheiu Secuiesc vor dota școala nouă din Jijila, județul Tulcea

04 Aug 2022 431

Manifestările sportive de ciclism și festivalurile, în atenția jandarmilor tulceni la sfârșit de săptămână

04 Aug 2022 402

Județul Tulcea Accident rutier la ieșire din Smârdan spre Măcin. Două persoane au fost rănite

04 Aug 2022 562

Scandal într-o familie din Tulcea. O femeie a avut nevoie de ajutorul jandarmilor

04 Aug 2022 482

Crimă la Cogealac! Mai multe persoane au fost trimise în judecată! (VIDEO)

04 Aug 2022 1798