Un an de la moartea lui Dan Valentin Fătuloiu, fostul șef al Poliției Române!




A trecut un an de la moartea lui Dan Valentin Fătuloiu, fostul șef al Poliției Române!  

Potrivit IGPR, Dan Valentin Fătuloiu a condus diferite structuri importante ale Poliției Române, iar între anii 2005 și 2007, a ocupat funcția de inspector general al Poliției Române, „fiind un om cu un rol determinant în modernizarea instituției“.

Potrivit wikipedia.org, Fătuloiu a fost, din 1994 până în 1997, inspector șef la Inspectoratul de Poliție al Județului Dâmbovița, după care, din 1997 până în 2000, inspector șef la Inspectoratul de Poliție al Județului Argeș.

În 2000 devine șef al Poliției Capitalei de unde, în 2004, ajunge director adjunct al Direcției Generale de Combatere a Crimei Organizate și Antidrog din cadrul Inspectoratului General al Poliției Române.

Un an mai târziu devine inspector general al Polției Române, funcție din care pleacă, în 2007, devenind șef al Biroului atașatului afacerilor interne în Statele Unite ale Americii, cu funcție de ministru-consilier.

A fost demis în noiembrie 2010 din funcția de secretar de stat, șef al Departamentului de Ordine și Siguranță Publică din Ministerul de Interne, după ce a fost implicat într-un scandal de dare de mită în care a fost implicat și omul de afaceri Cătălin Chelu.

În mai 2011 a fost numit atașat pe afaceri interne la Milano.


În noiembrie 2013 a ieșit la pensie.

PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
 
Citește și

Doliu printre polițiștii locali din Constanța!
Primăria Constanța aduce un profund omagiu regretatului Marga Marius



 

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Nu exista articole asemanatoare.