Un angajat de la Penitenciarul Arad s-a împușcat cu arma de serviciu. Unde a fost găsit de colegi

Imagine de la Penitenciarul Arad Foto anp.gov.ro
Angajatul Penitenciarului Arad care s-a împuşcat, sâmbătă, 2 aprilie, cu arma de serviciu, avea atribuţii de manipulare şi distribuire a armamentului şi a fost găsit mort în magazia de armament a unităţii.


Administraţia Penitenciarului Arad a informat că bărbatul a fost găsit de către colegi în jurul orelor 12,00.



"Un poliţist de penitenciare care avea atribuţii de manipulare şi distribuire a armamentului, aflat în serviciu, angajat al Penitenciarului Arad, a fost găsit împuşcat, în magazia de armament a unităţii.


Personalul penitenciarului a solicitat, de îndată, sprijinul unui echipaj SMURD, la sosirea echipajului medical fiind constatat decesul. Concomitent, a fost informat Inspectoratul de Poliţie al Judeţului Arad şi Parchetul de pe lângă Tribunalul Arad, în vederea efectuării cercetărilor specifice la faţa locului", a transmis instituţia.



Conform sursei citate, o echipă multidisciplinară din cadrul Administraţiei Naţionale a Penitenciarelor, coordonată de directorul Direcţiei Management Resurse Umane, s-a deplasat la sediul Penitenciarului Arad, în vederea efectuării unei anchete pe linie administrativă.




Anterior, purtătorul de cuvânt al Parchetului de pe lângă Tribunalul Arad, Ruxandra Tarcea, declarase pentru Agerpres că se efectuează cercetări sub coordonarea procurorului criminalist, "iar încadrarea faptei se va face ulterior, cel mai probabil pentru determinarea sau înlesnirea sinuciderii".



Purtătorul de cuvânt al Penitenciarului Arad, Ionel Iovescu, precizase că victima avea 32 de ani şi lucra pe postul de agent de trei ani.


Surse din cadrul penitenciarului afirmă că bărbatul nu era cunoscut de colegi cu probleme de sănătate, emoţionale sau financiare, astfel că deocamdată nu se ştie de ce şi-ar fi luat viaţa. 


Sursa Agerpres

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Cu acordul Municipalității Un imobil de pe strada Pescăruș din Constanța va fi supraetajat, altul – transformat în parcare de Imobiliaria Tomis SRL

03 May 2024 992

Atribuiri directe CJC O firmă din Iași va elabora documentațiile pentru „Centrul Turistic de Artă,recreere și Tradiții Canlia - CT

01 May 2024 444

Licitații publice O companie din Cluj Napoca furnizează stegulețe personalizate pentru primăria Constanța (DOCUMENT)

30 Apr 2024 392

Tragedie rutieră lângă restaurantul Sabrosso, din Constanța! Condamnare definitivă! Șoferul nu ar fi fost atent la trafic

29 Apr 2024 1353

Județul Constanța Atenție, șoferi! Accident rutier pe DN 22, între localitățile Tariverde și Mihai Viteazul (GALERIE FOTO)

26 Apr 2024 1734

Premierul Marcel Ciolacu-Am încredere că vom reuși să creștem schimburile comerciale

26 Apr 2024 279

Condamnare definitivă pentru un fost angajat al ISU Dobrogea! 12 ani şi 6 luni de închisoare

26 Apr 2024 654

Beneficiar, afaceristul Viorel Farcaș Deputatul Stelian Ion (USR) - „O nouă bucată din faleza orașului, un alt tun imobiliar pus la cale de primarul Chițac" (DOCUMENT)

23 Apr 2024 1105

Fost consilier local din Văcăreni, Tulcea, angajată ulterior în Primăria Văcăreni, proces la Constanța cu Agenția Națională de Integritate (DOCUMENTE)

21 Apr 2024 568

Licitații directe Firmă de casă a SPIT Constanța a câștigat un contract de mentenanță program contabilitate și de la municipalitate

20 Apr 2024 572

Constanța! Achitare pentru un jandarm și doi polițiști, acuzați de purtare abuzivă!

19 Apr 2024 771

O femeie angajată în Armată, arestată preventiv! Și-a bătut crunt fetiţa de două luni

18 Apr 2024 508

Frimituri SRL furnizează materiale de promovare și protocol pentru Primăria Constanța (DOCUMENT)

16 Apr 2024 413

Amânare de pronunțare în dosarul unui fost angajat al ISU Dobrogea, acuzat de agresiune sexuală şi racolarea minorilor în scopuri sexuale!

15 Apr 2024 391

Fostul paramedic acuzat că ar fi atins și masat sânii unei femei, într-o ambulanţă SMURD, nemulțumit de pedeapsă!

12 Apr 2024 590