Un bărbat cu domiciliul în Turcia și-a deschis afacere la Constanța



O nouă societate care se ocupă cu comerţ cu amănuntul prin intermediul caselor de comenzi sau prin Internet, și-a pus bazele în municipiul Constanța.

Potrivit datelor din Monitorul Oficial al României, societatea se numește Asi Casa Design SRL.

În Monitorul Oficial al României a fost publicat un extras al rezoluției numărul 2627/29.01.2024, a Oficiului Registrului Comerțului de pe lângă Tribunalul Constanța.

În documentul citat, se arată că, în baza cererii din 23.01.2024, și actelor doveditoare depuse, s-a dispus autorizarea constituirii, înmatricularea și înregistrarea societății numită Asi Casa Design SRL.

Firma nou înființată are un capital social de 400 lei, total părţi sociale: 40 a câte 10 lei fiecare, valoare participare străină totală: 400 lei, valoare participare străină totală lei: 400 lei. Firma are sediul social în municipiul Constanţa, bulevardul Alexandru Lăpuşneanu nr. 110, judeţul Constanţa.

Domeniul principal de activitate este reprezentat de grupa CAEN: 479 - Comerţ cu amănuntul care nu se efectuează prin magazine, standuri, chioşcuri şi pieţe. Durata de funcționare a societății este nedeterminată, iar fondatorul și administratorul ei este Işçi Murat, cu domiciliul în Turcia, cu reşedinţa în judeţul Constanţa.


PRECIZĂRI:


Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.


Citește și:

Afaceri ConstanțaÎncă un contract atribuit de Consiliul Local Eforie firmei gălățene AMG Lorem Consult (DOCUMENTE)

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Nu exista articole asemanatoare.