Un bărbat din Pitești s-a dus la magazin și s-a trezit fără mașină!

Mașini de poliție. Foto cu rol ilustrativ.
  • Unui bărbat de 29 de ani i-a fost furată mașina cât timp era la magazin.
  • Polițiștii au descoperit mașina furată după doar zece minute.
 
Conform unui comunicat de presă transmis de Inspectoratul de Poliție Județean din Argeș, joi, în ziua de 27 iulie 2023, polițiștii din Pitești au fost sesizați prin Serviciul Unic Apeluri de Urgență 112, în jurul orei 11:10, de către un bărbat, de 29 de ani, din Pitești, cu privire la faptul că a lăsat autoturismul neasigurat și pornit, a intrat într-un magazin, iar la ieșire a constatat lipsa autovehiculului.
 
Ca urmare a sesizării, imediat după confirmarea datelor preliminare de către polițiștii Secției 3 Poliție Pitești, caracteristicile autovehiculului au fost transmise în atenția tuturor structurilor rutiere și de ordine publică.
 
În urma activităților, autovehiculul în cauză a fost depistat în trafic de către polițiștii Secției de Poliție Rurală Poiana Lacului, în aproximativ 10 minute de la sesizare.
 
Persoana aflată la volanul autoturismului a încercat să fugă, fiind prins de către polițiști și condus la sediul poliției.
 
Verificările continuă, pentru stabilirea tuturor împrejurărilor în care fapta a fost săvârșită și luarea măsurilor legale care se impun, a adăugat sursa citată.
 
Citește și:
 
Un bărbat din Pitești, reținut pentru tentativă de viol! Cum l-au sancționat judecătorii
 

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Nu exista articole asemanatoare.