Un cetățean cu domiciliul în Bangladesh și-a deschis firmă la Constanța


O nouă societate care se ocupă cu intermedieri în comerţul cu produse diverse, și-a pus bazele în municipiul Constanța.

Potrivit datelor din Monitorul Oficial al României, societatea se numește Recruteam Solution SRL.

În Monitorul Oficial al României a fost publicat un extras al rezoluției numărul 2514/26.01.2024, a Oficiului Registrului Comerțului de pe lângă Tribunalul Constanța.

În documentul citat, se arată că, în baza cererii din 11.01.2024, și actelor doveditoare depuse, s-a dispus autorizarea constituirii, înmatricularea și înregistrarea societății numită Recruteam Solution SRL.

Firma nou înființată are un capital social de 200 lei, total părţi sociale: 20 a câte 10 lei fiecare, valoare participare străină totală: 200 lei, valoare participare străină totală lei: 200 lei. Firma are sediul social în municipiul Constanţa, Strada Amurgului nr. 47, judeţul Constanţa 

Domeniul principal de activitate este reprezentat de grupa CAEN: 461 - Activităţi de intermediere în comerţul cu ridicata. Durata de funcționare a societății este nedeterminată, iar fondatorul și administratorul ei este Basir Md Abdul, cu reşedinţa în judeţul Constanţa, cu domiciliul în Bangladesh.

 

PRECIZĂRI:


Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.


Citește și:

O firmă din Mureș își deschide punct de lucru nou în Constanța

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Nu exista articole asemanatoare.