Actualitate

Un nou magazin de cafea, în Constanța. Cine sunt acționarii

  • Constănțenii Costin și George Damașaru dețin procente egale și calitatea de administratori.
O nouă afacere se deschide în Constanța, imediat după încetarea stării de urgență. Este vorba despre un nou magazin de cafea, cacao, ceai și condimente, acționari fiind constănțenii Costin și George Damașaru.
În Monitorul Oficial al României a fost publicat extrasul Rezoluției nr. 11468/20.05.2020 al Oficiului Registrului Comerțului, potrivit căruia a luat ființă societatea Mystic Coffe SRL. Sediul social al firmei se află pe bulevardul Tomis, la numărul 225, iar activitatea principală a acesteia este reprezentată de „comerț cu ridicata cu cafea, ceai, cacao și condimente“.
Fondatori sunt constănțenii Costin și George Damașaru, ambii deținând câte 50% din afacerea nou-înființată, dar și calitatea de administratori cu puteri depline.
În afara comercializării cafelei, printre cele peste 500 de activități secundare declarate de noua firmă se numără diferite tipuri de comerț, cultivarea plantelor, creșterea animalelor, extracția turbei, fabricarea de covoare și mochete, tăierea, fasonarea și finisarea pietrei, turnarea oțelului, producția de ceasuri, tratarea și eliminarea deșeurilor periculoase, transporturi spațiale și multe altele.
Numele lui Costin Damașaru se leagă de firmel Fin Art Wood, înființată în 2017, și Kuba Beach Town SRL.
La rândul său, numele lui George Damașaru se leagă de GD Trans Distribution (radiată), GD Trans Improvement, Kuba Beach Town (alături de Costin Damașaru), Mystic Beach și Mystic Beach Town.

Citește și:

Aparatele de cafea vor fi dotate cu case de marcat electronice. De când este obligatoriu
 

Ti-a placut articolul?


Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Stenograme, stenograme. De la Adrian Năstase, Mitrea, Cozmâncă, Mazăre, la Costin Dămăşaru ÎPS Teodosie Petrescu, lider informal în politica tomitană

07 Mar 2017 16068