Universitatea Maritimă din Constanța va utiliza surse de energie regenerabilă. Cât este dispusă să plătească (document)

Universitatea Maritimă din Constanța organizează o licitație publică în vederea achiziției unei instalații cu surse diferite de energii regenerabile cu funcționalitate on și off-grid în scopul analizei calității energiei electrice într-o rețea de tip smart-grid-furnizare, instalare și punere în funcțiune. Termenul-limită până la care pot fi depuse propunerile este 27 septembrie. Valoarea estimată a licitației este de 135.000 de lei.
 
Potrivit anunțului de participare, publicat de Universitatea Maritimă Constanța, instalația trebuie să cuprindă 4 module componente, funcțional independente, dar și grupate astfel: modul 1 – instalație eoliană; modul 2 – grup electrogen, grup pentru simularea turbinei eoliene; modul 3 – instalație solară on-grid; modul 4 – invertoare bidirecționale pentru acumulatori, acumulatori sau banc de acumulatori, echipamente și servicii de conectare a modulelor.
 
Propunerea tehnică trebuie să corespundă cerințelor minime prevăzute în caietul de sarcini și să cuprindă toate modulele componente. Termenul maxim de livrare, punere pe poziție și punere în funcțiune al proiectului este de maximum 65 de zile de la data semnării contractului de furnizare de către ambele părți, până la data de 30 noiembrie.
 
Ofertantul care va fi declarat câștigător va depune, în termen de 3 zile lucrătoare de la data semnării contractului, garanție de bună execuție în cuantum de 2,5% din valoarea contractului.
 
Cei care vor să participe la această licitație publică trebuie să depună ofertele la sediul central al Universității Maritime din Constanța din strada Mircea cel Bătrân nr. 104.
 
Ofertantul trebuie să facă dovada că în ultimii 3 ani a furnizat, a instalat și a pus în funcțiune produse similare celor care fac obiectul achiziției în valoarea cumulată de minimum 50.000 lei la nivelul unui contract sau a mai multora emise de către o autoritate sau de către clientul beneficiar care atestă îndeplinirea obligațiilor contractuale.
 
Câștigătorul licitației va fi ales pe criteriul „prețul cel mai scăzut”, cu respectarea condițiilor minime detaliate în cadrul documentației de atribuire: anunț publicitare, caiet de sarcini, condiții de participare, formulare furnizate și contract de furnizare.
 
Conform documentației de atribuire a prezentului anunț, elementele componente instalației complexe sunt: generator folovoltaic cu putere cuprinsă între 5 și 6Kwp, cu invertor sau grup de invertoare hibride trifazar capabil să susțină micro-rețeaua în sistem off-grid; o mini instalație eoliană de 1.5kW cu interfață pentru intrarea CC de la invertor sau grup de invertoare; un grup electrogen diesel, de rezervă cu putere nominală de 6-8.8 kW; un acumulator sau banc de acumulatori pentru stocare energiei din surse regenerabile cu tehnologie Li- Ion NMC cu capacitate de ca. 6.7 kWh; un contor inteligent bidirecțional de tip Smart Meter pentru controlul debitării energiei în rețeaua locală sau națională; rezistențe de putere pentru simularea sarcinii variabile; un simulator pentru turbina eoliană format dintr-o mașina electrică cu interfață Pulse-Widht-Modulation pentru turație variabilă și generator sincron cu magneți permanenți; un tablou de automatizare cu Programmable Logic Controller pentru monitorizare la distanță a parametrilor desemnați precum și pentru comutarea manuală a scenariilor predefinite de testare.
 

În secțiunea „Documente” puteți consulta anunțul de participare la această licitație.
 
 
 

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Licitații Constanța UMC, achiziție de energie electrică de la Tinmar Energy SA (DOCUMENT)

09 Apr 2024 392

Cumpărări directe Techno Volt SRL va furniza Universității Maritime din Constanța un sistem de măsurare zgomote și vibrații (DOCUMENTE)

27 Feb 2024 443

Remus Zăgan, ales președinte al Senatului Universității Maritime din Constanța. Averea și interesele (DOCUMENTE)

19 Feb 2024 1394

Azi, au loc alegeri la Universitatea Maritimă din Constanța pentru președintele Senatului. Printre candidati, profesorul Cornel Panait

19 Feb 2024 814

Averea și interesele lui Gabriel Raicu, noul rector ales al Universității Maritime din Constanța (DOCUMENTE)

08 Feb 2024 1487

Gabriel Raicu, ales noul rector al Universității Maritime din Constanța

07 Feb 2024 1702

Profesorul Cornel Panait s-a retras din cursa pentru funcția de rector al Universității Maritime din Constanța

07 Feb 2024 1244

Conferința Națională a Experților în Egalitate de Șanse, găzduită de Universitatea Maritimă din Constanța

12 Dec 2023 767

Locuri de muncă Constanța Universitatea Maritimă din Constanța scoate la concurs un post de administrator patrimoniu. Se cere vechime în muncă

08 Nov 2023 853

Angajări Constanța Universitatea Maritimă din Constanța angajează șef serviciu achiziții publice. Ce trebuie să faci

08 Nov 2023 917

Când și unde va avea loc înmormântarea directorului general administrativ al Universității Maritimă Constanța

01 Oct 2023 1189

Universitatea Maritimă din Constanţa organizează conferința Advanced Topics on Measurement and Simulation

04 Sep 2023 927

Universitatea Maritimă din Constanța, prezentă la Forumul Studenților de la Londra

13 Jul 2023 830

Festivitate de absolvire a Promoției 2023, organizată de Universitatea Maritimă din Constanța. Când are loc evenimentul

08 Jul 2023 1146

Important pentru absolvenții de liceu Încep înscrierile pentru admiterea la Universitatea Maritimă din Constanța

03 Jul 2023 1359