Universitatea Ovidius Constanța organizează o dezbatere cu tema diseminării rezultatelor cercetării din domeniul medicalUniversitatea Ovidius din Constanța (UOC) organizează sâmbătă, 24 februarie 2024, dezbaterea cu tema „Consilierea în cariera de cercetător: Diseminarea rezultatelor cercetării din domeniul medical”.
 
Manifestarea care va avea loc în Amfiteatrul Facultății de Medicină din campusul universitar, Corp B (Aleea Universității nr. 1), începând cu ora 09.00, este organizată în cadrul Proiectului „Înființarea și dezvoltarea Centrului Regional Sud-Est pentru orientarea în cariera de cercetător – AD. AUGUSTA”.
 
La eveniment vor participa, în calitate de invitați, conf. univ. dr. Cristian Surcel și asist. univ. dr. Cristian Mirvald, de la Universitatea de Medicină și Farmacie „Carol Davila” din București, alături de care se vor afla prof. univ. dr. Doina Ecaterina Tofolean, decanul Facultății de Medicină din cadrul UOC, prof. univ. dr. Elena Danteș, directorul proiectului AD. AUGUSTA, și conf. univ. dr. habil. Lucian Petcu, de la Facultatea de Stomatologie a UOC.
 
„Dezbaterea se va axa pe abordarea conceptelor derivate din cercetare și a consecințelor acestora pentru viața comunității și va oferi un mediu propice pentru împărtășirea ideilor în vederea consolidării echipelor din cadrul proiectului AD. AUGUSTA”, precizează prof. univ. dr. Elena Danteș.
 
Manifestarea se adresează doctoranzilor și cadrelor didactice de cercetare din domeniul medical.
Proiectul „Înființarea și dezvoltarea Centrului Regional Sud-Est pentru orientarea în cariera de cercetător AD AUGUSTA(cod 2/16.11.2022) este finanțat prin Planul Național de Redresare și Reziliență al României (Investiția 10. Înființarea și susținerea financiară a unei rețele naționale de opt centre regionale de orientare în carieră ca parte a ERA TALENT PLATFORM - Ministerul Cercetării, Inovării și Digitalizării).
 
Citește și:
Universitatea Ovidius din Constanța, gazdă pentru Cafeneaua Științei - eveniment interactiv despre direcțiile noi de cercetare în domeniul medical

Ti-a placut articolul?
Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

LIVE TEXT Radu Paraschivescu își lansează noul volum la Biblioteca Județeană "Ioan N. Roman" Constanța (GALERIE FOTO)

24 Apr 2024 417

Prima ediție a evenimentului caritabil „Gala Luminilor”, organizată de Universitatea Ovidius din Constanța

24 Apr 2024 301

Eveniment caritabil la Constanța „Gala Luminilor” are loc, în acest weekend, la Muzeul de Artă

23 Apr 2024 509

LIVE TEXT Universitatea Ovidius Constanța găzduiește conferința „Identitate românească în comunitatea europeană” (FOTO)

22 Apr 2024 637

Universitatea „Ovidius” Constanța, convocată la Reuniunea Consorțiului Universitaria

22 Apr 2024 353

Universitatea Ovidius din Constanța organizează vernisajul expoziției „Ierós”

22 Apr 2024 302

Primăria Constanța A doua ediție a Conferinței Naționale despre Rolul Poliției Locale în Sistemul de Ordine Publică, găzduită de Universitatea „Ovidius”! (GALERIE FOTO)

22 Apr 2024 375

Conferința „Identitate românească în comunitatea europeană”, la Universitatea Ovidius Constanța

21 Apr 2024 591

Este necesară o vechime de 6 ani și 6 luni Ce post scoate la concurs Universitatea „Ovidius” Constanța

19 Apr 2024 770

Universitatea „Ovidius” Constanța, gazda lansării volumului „Regionalizarea. Către un model de bună guvernanță a României”, o lucrare despre regiunea Moldova

17 Apr 2024 459

Studentă la Universitatea „Ovidius” Constanța Andreea Lungan, medaliată cu bronz la Concursul Studențesc de Matematică SEEMOUS

16 Apr 2024 524

Istoriografia română la ceas de sărbătoare Profesoara UOC Viorica Moisuc - Nonaginta Annis!

15 Apr 2024 730

La Universitatea „Ovidius” Constanța se va lansa volumul „Regionalizarea. Către un model de bună guvernanță a României”

14 Apr 2024 632

Servicii de consultanţă în domeniul digitalizării S-a semnat protocolul încheiat între Consorțiul CiTyInnoHub și Instituția Prefectului - Județul Constanța (FOTO)

12 Apr 2024 436

ISJ Județul Constanța, lider în țară la numărul de proiecte acceptate, depuse de liceele agricole

12 Apr 2024 558