Unul dintre asociații Mooz TV se retrage din firmă. Ce legături a avut cu Constanța?

foto: Unsplash
  • Popa Cristinel-Pompiliu, fost asociat cu Valeriu Ionescu în Focus Sat Romania, se retrage din Mooz TV
 
 
Societatea Mooz TV S.R.L. a adoptat hotărârea nr. 1 din 07.09.2023 a adunării generale a asociaţilor. Decizia s-a afișat în Monitorul oficial al României pe data de 6 septembrie 2023.
 
În urma ultimei decizii, se retrage din firmă unul din asociați, Popa Cristinel-Pompiliu. Popa Cristinel-Pompiliu a avut numele legat, în trecut, când a făcut parte din acționariatul Focu Sat, alături de cunoscutul Valeriu Ionescu, nume sonor în Constanța. În anul 2004, Valeriu Ionescu a fondat prima platformă de televiziune digitală (DTH) din România, preluată integral de UPC, în aprilie 2006.
 
Amintim deci, conform Monitorul Oficial al României, prin decizia încheiată pe 13 decembrie 2004, Focus Sat Romania SRL a fost fondată de Popa Cristinel Pompiliu, Bogdan Alexandru, Cojocaru Adrian Antonio, Ionescu Valeriu Nicolae, cel din urmă fiind și fost șef al Administrației Porturilor Maritime Constanța.
 
Astfel, la sediul societăţii, s-a întrunit Adunarea Generală a Asociaţilor societăţii Mooz TV - S.R.L., Adunarea Generală a Asociaţilor fiind legal convocată şi ţinându-se în conformitate cu prevederile Legii societăţilor nr. 31/1990. Au fost prezenţi asociaţii, reprezentând întreg capitalul social, după cum urmează: Popa Cristinel-Pompiliu, în valoare de 10 lei fiecare, adică în valoare totală de 140 lei, participarea sa la beneficii şi pierderi fiind de 70% și Samoilă Ionuţ-Daniel, deţinând 6 părţi sociale, în valoare de 10 lei fiecare, adică în valoare totală de 60 lei, participarea sa la beneficii şi pierderi fiind de 30%, împreună, reprezentând 100% capitalul social al societăţii.
 
Adunarea generală a asociaţilor a supus la vot ordinea de zi, hotărând astfel în unanimitate:
  1. Cesionarea de către Popa Cristinel- Pompiliu a celor 14 părţi sociale în valoare nominală de 10 lei şi în valoare totală de 140 lei, reprezentând 70% din capitalul social total al societăţii către Samoilă Ionuţ-Daniel.
  2. Ca urmare a prezentei cesiuni, structura capitalului social va fi următoarea:
  • Samoilă Ionuţ-Danieln deţine 20 părţi sociale, în valoare de 10 lei fiecare, adică în valoare totală de 200 lei, participarea sa la beneficii şi pierderi fiind de 100%.
3. Revocarea din funcţia de administrator a lui Popa Cristinel-Pompiliu şi numirea în calitate de administrator a lui Samoilă Ionuţ- Daniel.
Mandatul acestuia este valabil pe o perioadă de trei ani de la data semnării prezentei şi cuprinde puteri depline de reprezentare a societăţii.
 
Mooz TV SRL are sediul social în București, pe strada Franzelarilor nr. 2, Sector 2, fiind fondată în anul 2010. A raportat pentru anul 2022 un număr de 2 salariați, o pierdere de 181.861 lei și o cifră de afaceri de 1,34 milioane de lei. Popa Cristinel-Pompiliu mai este asociat în Galeria Dada SRL și în Management Investments Solutions & Services SRL.
 
PRECIZĂRI:

 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 

Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

 
Citește și:
Imobiliare Constanța Italienii de la Total Financial Consulting supraetajează un bloc de pe strada Unirii, la 11 etaje

 
 

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Nu exista articole asemanatoare.