Unul dintre cei mai titrați agenți antidrog din SUA vine în România! Michael S Vigil este agentul care a arestat un temut traficant de droguri

Michael S Vigil, unul dintre agenții secreți de top în lupta împotriva cartelurilor la nivel global, fostul șef al operațiunilor internaționale Antidrog (DEA) din S.U.A, sosește în România pentru a susține o serie de conferințe emblematice. 
 
Potrivit unui comunicat oficial, România va găzdui o serie de evenimente de excepție în domeniul luptei împotriva crimei organizate și a combaterii drogurilor, odată cu venirea în țară a unuia dintre cei mai bine titrați agenți antidrog din S.U.A, Michael S Vigil.

Acesta este cunoscut pentru activitatea sa profesională în combaterea traficului de droguri, fiind unul dintre liderii de frunte în lupta împotriva cartelurilor la nivel global. Michael S Vigil este agentul care l-a arestat pe temutul traficant de droguri Juan Matta-Ballesteros, recunoscut de publicul larg prin interpretarea lui Vladimir CRUZ în celebrul serial NARCOS, distribuit de NETFLIX.
 
Conform planului, Vigil va susține conferințe și prelegeri în Focșani, Brașov, București și Constanța, în cadrul cărora va împărtăși cunoștințele și experiența sa unică din domeniu. Timp de 14 ani, el a fost infiltrat în inima celor mai periculoase carteluri mexicane, devenind unul dintre cei mai cunoscuți agenți în acest domeniu, la nivel mondial. Prin intermediul conferințelor sale, Vigil va dezvălui detalii inedite din activitatea sa, inclusiv mărturii din confruntările cu cartelurile mexicane, în care și-a pus adesea viața în pericol pentru a lupta împotriva traficului de droguri.
 
Cu o carieră impresionantă în cadrul Administrației Antidrog (DEA) din Statele Unite ale Americii, Michael S Vigil a fost responsabil pentru numeroase operațiuni multinaționale, coordonând acțiuni în peste 36 de țări. Pe lângă activitatea sa operațională, Mike Vigil este și un autor prolific, cu cărți notabile, primite cu apreciere în întreaga lume, datorită perspectivei sale unice despre organizațiile criminale.  Recunoașterea sa în domeniul securității și al luptei împotriva traficului de droguri nu se oprește aici. Michael S. Vigil a fost numit general de onoare de către guvernul Afganistanului, a primit cheia orașului Shanghai din partea Chinei și i s-a înmânat o sabie de amiral de către fostul președinte al Republicii Dominicane, Hipolito Mejia.
 
Evenimentele organizate în cadrul prezenței lui Mike Vigil în România vor oferi participanților oportunitatea de a învăța direct de la unul dintre cei mai de seamă experți, un adevărat „James Bond” în viață, care și-a dedicat cariera profesională în lupta cu cele mai mari amenințări la adresa societății moderne – traficul de droguri.

Citește și: 

Fără permis de conducere, a pornit la drum băut și drogat într-o mașină cu numărul de înmatriculare „împrumutat”

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Nu exista articole asemanatoare.