Constanța Vă uniți destinele cu persoana iubită în 2024? Cum se vor efectua programările pentru oficierea căsătoriei

Sursa foto: Primăria ConstanțaConstănțenii care doresc să-și unească destinele anul viitor se vor putea programa online pentru oficierea căsătoriei

Potrivit unui comunicat al Primăriei Constanța, începând cu data de 3 ianuarie 2024, ora 09:00, va putea fi accesat site-ul https://programaridlepct.primaria-constanta.ro/casatorie în vederea efectuării programării online pentru oficierea căsătoriei în anul 2024.

După efectuarea programării, se va transmite un mesaj automat la adresa de e-mail furnizată la momentul efectuării programării, mesaj ce va cuprinde zilele în care viitorii soți se vor putea prezenta la Direcția locală de evidență persoane Constanța - Serviciul stare civilă, în vederea depunerii dosarului de căsătorie.

„Vă rugăm să rețineți! Programarea nu este suficientă pentru oficierea căsătoriei! Documentele trebuie depuse la datele comunicate.

Pentru mai multe informații puteţi apela Serviciul Stare Civilă la numărul de telefon: 0722-326748 sau adresa de mail: casatorii@primaria-constanta.ro“ - au mai precizat reprezentanții Primăriei Constanța.

Citește și: 

Documentele de stare civilă vor putea fi procurate în sistem online

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Vești bune pentru cei care doresc să își unească destinele anul viitor la Constanța! Cum se vor face programările pentru căsătorii

28 Dec 2022 1576

Vești bune pentru tinerii care vor să se căsătorească anul viitor la Constanța. Cum se va efectua programarea

02 Dec 2021 3062