Valeriu Lupu, secretarul de stat în Ministerul Transporturilor implicat într-un accident, a demisionat


Un secretar de stat de la Ministerul Transporturilor a provocat un accident de mașină la Timișoara, iar polițiștii cred era băut, scrie digi24.ro.

Nu au avut cum să se convingă, pentru că oficialul a refuzat să colaboreze cu ei. Valeriu Lupu, membru PMP, a demisionat vineri din funcție, după ce premierul Ludovic Orban își anunțase intenția de a-l demite. 

Polițiștii din Timișoara au deschis, vineri, un dosar penal pe numele lui Valeriu Lupu, secretar de stat în Ministerul Transporturilor, după ce acesta a refuzat să sufle în alcooltest și să îi fie prelevate probe biologice pentru stabilirea alcoolemiei, după ce provocat un accident.Volume 90%
 Accidentul rutier în care a fost implicat oficialul a avut loc vineri după amiază, pe o stradă din Timișoara.

Mașina condusă de Valeriu Lupu a intrat într-un autoturism parcat, iar în urma impactului au fost înregistrate numai pagube materiale. A fost chemată poliția, care a vrut să îl testeze cu alcooltestul pe oficial, dar acesta a refuzat. El nu a colaborat cu polițiștii nici când aceștia i-au cerut să meargă la spital, pentru teste de sânge. Conform legii, în astfel de situații se deschide dosar penal.

Premierul Ludovic Orban a declarat că Valeriu Lupu va fi demis în urma acestui incident.  Valeriu Lupu, care este membru PMP, a fost numit în funcția de secretar de stat la Ministerul Transporturilor în luna noiembrie.  Presa din Timișoara scrie că este un apropiat al deputatului Cornel Sămărtinean. 

Un comunicat de la PMP Timiș anunță, vineri seara, că Valeriu Lupu și-a dat demisia din funcția de secretar de stat:

„Vă informăm că Organizația PMP Timiș a luat la cunoștință cu regret despre accidentul rutier soldat cu avarierea unui autoturism staționat petrecut astăzi în Timișoara în care conducătorul auto a fost domnul Lupu Valeriu, secretar de stat în cadrul Ministerului Transporturilor susținut de către organizația noastră. PMP Timiș se delimitează de orice acțiune/incident în care sunt implicați membrii/susținătorii PMP și asigură cetățenii de integritate și onestitate membrilor aăi indiferent de poziții și funcții. Orice încălcare a legii și moralei creștine nu este tolerată. În urma evenimentului creat, domnul Lupu Valeriu și-a înaintat demisia cu data prezentei din funcția de secretar de stat din cadrul Ministerului Transporturilor”, transmite PMP Timiș.


Citește și: Secretar de stat în Ministerul Transporturilor, prins băut la volan

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Trafic îngreunat pe Autostrada A2 București - Constanța!

25 Apr 2024 454

Curtea de Apel Constanța, motivare importantă în cazul tragediei de la 2 Mai! „Nu rezultă suspiciuni care ar putea pune sub semnul îndoielii imparțialitatea şi obiectivitatea judecătorilor de la Mangalia“

25 Apr 2024 761

IGPR InfotraficTrafic îngreunat pe centura București

25 Apr 2024 230

Un copil a fost lovit de mașină în municipiul Constanța

25 Apr 2024 654

Accident rutier la ieșirea din Gălbiori, județul Constanța. Un tir încărcat cu piatră s-a răsturnat!(Galerie FOTO)

25 Apr 2024 659

Accident rutier în stațiunea Mamaia! Unul dintre șoferi, sub influența substanțelor interzise

24 Apr 2024 624

Motivare CSM Consiliul Superior al Magistraturii respinge cererea de suspendare din magistratură a judecătoarei Popoviciu Ioana Ancuța (MINUTA)

24 Apr 2024 812

IGPR InfotraficTrafic restricționat pe DN 6 Craiova-Strehaia,

24 Apr 2024 296

Năvodari Oficial de la IPJ, în legătură cu evenimentul rutier în care a fost implicat un copil de 8 ani

23 Apr 2024 589

Inspecția Judiciară propune suspendarea din funcție a judecătoarei Popoviciu Ancuța, de la Mangalia! Totul s-ar putea decide azi la CSM!

23 Apr 2024 562

UPDATE Năvodari Accident rutier - copil aflat pe bicicletă, rănit

23 Apr 2024 944

IPJ Constanța mută Poliția din Vama Veche, din container, într-o clădire a Gărzii de Coastă! Urmează reparații generale (FOTO+VIDEO)

22 Apr 2024 893

IGPR Infotrafic Circulație îngreunată pe DN 2

22 Apr 2024 251

Accident rutier în zona Taberei Năvodari! Două autoturisme, implicate (GALERIE FOTO)

21 Apr 2024 841

„Suntem cu 2 Mai puțini“ Manifest organizat în Piața Ovidiu din Constanța în memoria celor doi tineri uciși în tragicul accident de la 2 Mai (GALERIE FOTO+VIDEO)

21 Apr 2024 954