Veo Worldwide Services Constanța angajează în vânzări vorbitori de limbi străine fără experiență


 
După absolvire cel mai complicat lucru de făcut este să îți găsesti primul loc de muncă. Deși sunt numerose poziții entry-level deschise pe toate platformele de recrutare, de cele mai multe ori, chiar și pentru acestea, multe companii cer experiență. Veo Worldwide Services Constanța caută persoane fără experiență, vorbitoare de limbi străine, care își doresc un loc de muncă interesant și dinamic. Și da, nu este nevoie să fi lucrat nici măcar o singură zi înainte!
 
Nu îți face griji pentru lipsa ta de experiență! Veo se ocupă să te pregătească pentru a începe aventura în vânzări! Timp de 3 săptămâni, Veo împreună cu partenerul său DARE Academy te vor transforma într-un veritabil negociator. Vei afla tot ce ai nevoie pentru a începe, iar în primele 3 luni vei avea parte de o perioadă de coaching în care specialiștii DARE îți vor oferi suport specializat pentu situațiile specifice cu care te vei întâlni.
 
La Veo vei vinde și vei cumpăra produse de destocaj, adică produse pe care deținătorii de afaceri nu mai pot sau nu mai doresc să vândă pe propria piață. Un producător de dulcuri care rămâne cu produse din promoția specială de Paște, va avea nevoie de o soluție rapidă de a valorifica bunurile, fără să depună prea mult efort. Aici intrevin buyerii Veo, iar specialiștii în vânzări se ocupă ca, în cel mai scurt timp, produsele să ajungă la consumatorul final.
 
Începe-ți cariera cu Veo și ai șansa să te dezvolți. Știi o limbă străină? Poți fi sigur că alături de echipa Veo o vei perfecționa. Compania oferă training-uri și formări interne pe mai multe domenii, astfel încât angajații să se dezvolte și să aibă satisfacții profesionale și personale. Mai mult, aici ai șansa să câștigi, pe lângă salariul de bază, bonusuri substanțiale în funcție de performanță. Și nu vorbim de sume mici! Vino la în luna aprilie la sediul din Constanța și află chiar de la angajații Veo Worldwide Services despre ce sume este vorba. Din calculele noastre, nu ai fi doar independent financiar, ci vei putea chiar sa iți deschizi și un cont de economii dacă vei face parte din echipa Veo.
Aplică rapid accesând link-ul de mai jos și ține telefonul aproape! Vei fi sunat în cel mai mult timp!
https://veoworldwide.com/en/next-job/Constanta/lJGK5TYHUG
 

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Nu exista articole asemanatoare.