Vrei să lichidezi o bibliotecă în Constanța? Apelează la profesioniști!


În toate locuințele, bibliotecile sunt un centru de interes. În ele sunt depozitate volume care au satisfăcut nevoile de lectură și de cunoaștere în etape diverse ale vieții, pentru toți membrii familiei. Uneori, însă, se acumulează prea multe volume care nu mai sunt de folos și nici interesante pentru toți ai casei, iar cea mai bună destinație pentru ele este un anticariat, cum este CumparCarti.ro.

Locuitorii din cel mai vechi oraș locuit din România, situat la malul Mării Negre, pot solicita serviciul de achiziții de cărți Constanța al acestui anticariat. În scurt timp, o echipă se va deplasa la domiciliul lor pentru a evalua și a ridica volumele pe care oamenii doresc să le vândă.
Cum decurge procesul de vânzare a volumelor

Întregul proces de vânzare a cărților către achizitorii de la CumparCarti.ro este rapid și fără efort din partea vânzătorului. Iată care sunt principalele etape ale acestui proces:
  • Contactarea anticariatului
Pe site-ul anticariatului se află toate informațiile de contact, astfel că o persoană interesată de vânzarea unor cantități diverse de cărți poate lua legătura foarte ușor cu acesta. Constănțenii pot solicita toate informațiile de care au nevoie direct de la reprezentanții anticariatului și astfel vor fi siguri că fac o alegere înțeleaptă. În momentul discuției telefonice cu achizitorii, se va stabili o dată precisă la care aceștia să se prezinte la domiciliul potențialilor vânzători.
  • Ridicarea volumelor
Anticariatul CumparCarti.ro are un serviciu de achiziții foarte bine pus la punct, ce funcționează în toată țara. Echipe de anticari se deplasează în cel mai scurt timp la locația indicată de vânzători, unde fac o evaluare precisă a cărților și asigură ridicarea acestora în mod rapid și fără deranj sau efort din partea persoanelor care doresc să-și lichideze biblioteca.
  • Plata pe loc
A renunța la volumele care nu-și mai au rostul în bibliotecă este cel mai înțelept lucru pe care îl poate face un om. Acesta poate primi imediat în schimbul lor o sumă de bani pe care o poate folosi după bunul plac și, în plus, nu trebuie să-și facă griji în privința ridicării cărților, pentru că reprezentanții anticariatului se vor preocupa de toate aceste aspecte.

Ce cărți pot fi vândute la anticariat

Anticariatul are o politică foarte flexibilă în ceea ce privește achiziția de cărți de la persoane fizice sau juridice. Pot fi vândute atât cărți vechi, cât și cărți noi, din diverse domenii: literatură, dicționare, culegeri, manuale, cărți de religie și spiritualitate, cărți din domeniul tehnic etc.

De asemenea, nici cantitatea de volume nu este impusă, astfel că locuitorii din Constanța pot vinde atât cantități mici de cărți, dar pot lichida și biblioteci întregi. Singura condiție este însă ca toată oferta de carte să se prezinte în stare bună, adică să nu prezinte urme deranjante de uzură, pagini lipsă, foi cu însemnări personale, mucegai etc.

În concluzie, se pot vinde către acest anticariat diverse cantități de cărți, din toate domeniile. Din momentul contactării anticariatului, procesul decurge rapid, iar cărțile pot fi ridicate de la domiciliul vânzătorilor din Constanța fără ca aceștia să depună vreun efort. În plus, vânzătorii vor beneficia de plata pe loc a volumelor, iar banii pot fi cheltuiți după bunul plac sau economisiți pentru diverse scopuri.

Sursa foto: pexels.com
 

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Nu exista articole asemanatoare.