www.radumazare.ro, scos la vânzare!

Domeniul www.radumazare.ro, folosit în urmă cu câţiva ani de fostul primar al Constanţei, Radu Mazăre, drept platformă pentru blog-ul său personal, este, în prezent scos la vânzare.
O simplă accesare a link-ului ne trimite acum spre un domeniu „liber de contract“, ce poate fi, practic, cumpărat de oricine. „Cumpăraţi acest domeniu“, ne îndeamnă acum un banner portocaliu pe fundal negru, imediat ce intrăm pe site.

La linkurile cu conţinut similar generate automat pe fostul blog al fostului primar sunt menţionate „Daniel Radu“, „Rosetti“, „Ion“, „Din“ şi „Director“.
După cum menţionam anterior, în anii trecuţi, începând cu anii 2007-2008, platforma www.radumazare.ro era folosită drept blog-ul personal al primarului în funcţie, Radu Mazăre. Aici şi-a menţionat primarul indignarea cu privire la anchetele pe care le desfăşurau procurorii anticorupţie la adresa sa, aici îşi posta programul electoral şi vorbea despre promisiunile îndeplinite şi tot aici intrau constănţenii, înainte de avântul luat de platforma de comunicare virtuală Facebook, pentru a-şi striga oful către primărie şi primar.

De altfel, în luna august 2008, la doar trei săptămâni de la marele spectacol ce a însoţit lansarea proiectului „Locuinţe ieftine pentru tineri“, Radu Mazăre scria pe blog-ul său de pe site-ul www.radumazare.ro, faptul că procurorii anticorupţie îl anchetează şi cu privire la acest proiect.

„Ăştia sunt nebuni“, scrisese, la vremea respectivă, Mazăre pe blog. „Am fost cu Mihaela Rădulescu pe scenă şi tragerea la sorţi a fost la vedere, iar ei, după trei săptămâni, mă anchetează“, se lamenta fostul primar, pentru ca în final, să afirme: „Nu au cum să mă împiedice. Noi ne batem capul să facem ceva pentru tineri şi ei se omoară să ne găsească ceva, doar, doar ne bagă în puşcărie pentru asta“.
Una peste alta, însă, în prezent, www.radumazare.ro este un domeniu de vânzare. Cei interesaţi pot accesa link-ul şi urmări paşii menţionaţi pentru a deveni noii proprietari.

Citeşte şi:

Mazăre, criticat de constănţeni pe blogul personal
„Nu-mi place la tine că nu-ţi pasă de Constanţa şi ai făcut o ruină din oraşul ăsta” (galerie foto)
 

Mazare, anchetat de DNA pentru locuintele ieftine

 


Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Nu exista articole asemanatoare.