UPDATE. Printre păgubiți s-ar afla și Mitică Dragomir. Zeci de percheziții domiciliare! Fraudă cu imobiliare

foto cu rol ilustrativ În cursul zilei de azi, procurorii din cadrul Parchetului de pe lângă Înalta Curte de Casație și Justiție, împreună cu polițiștii din cadrul I.G.P.R. - Direcția de Investigare a Criminalității Economice au pus în aplicare 35 de mandate de percheziție domiciliară pe raza municipiului București și a județului Ilfov, într-o cauză în care se efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de înșelăciune, fals material în înscrisuri oficiale, uz de fals și fals în declarații.

Iată comunicatul de presă pus la dispoziție de Parchetul de pe lângă Înalta Curte de Casație și Justiție (PÎCCJ): 

Biroul de informare și relații publice din cadrul Parchetului de pe lângă Înalta Curte de Casație și Justiție (PÎCCJ) este împuternicit să aducă la cunoștința publicului următoarele:

În cursul zilei de azi, procurorii din cadrul Parchetului de pe lângă Înalta Curte de Casație și Justiție, împreună cu polițiștii din cadrul I.G.P.R. - Direcția de Investigare a Criminalității Economice au pus în aplicare 35 de mandate de percheziție domiciliară pe raza municipiului București și a județului Ilfov, într-o cauză în care se efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de înșelăciune, fals material în înscrisuri oficiale, uz de fals și fals în declarații.

Din cercetările efectuate până în prezent a rezultat faptul că, începând cu anul 2018, pe raza municipiului București, un grup compus din peste 20 de persoane a dezvoltat un circuit imobiliar fraudulos, care a constat în efectuarea mai multor tranzacții de vânzare-cumpărare a unui număr de 28 de imobile–terenuri aflate în patrimoniul Primăriei Generale a Municipiului București, prin utilizarea unor hotărâri judecătorești falsificate, care atestau în mod nereal faptul că pretinșii proprietari ai imobilelor dobândiseră imobilele în cauză în baza uzucapiunii de 30 de ani.

Ulterior, imobilele astfel întabulate în mod fraudulos erau vândute către mai mulți intermediari din cadrul grupului și apoi, mai departe, către alți cumpărători, pe două dintre aceste terenuri fiind edificate în prezent ansambluri rezidențiale – locuințe și spații comerciale.

La activitățile de astăzi au mai participat poliţişti din cadrul I.G.P.R. - DIC, DGPMB și IPJ Ilfov, care au beneficiat și de sprijinul lucrătorilor SIAS.

Precizăm că aceste activități nu pot, în nicio situație, să înfrângă principiul prezumției de nevinovăție. Raportat la actele procedurale efectuate în cauză, atunci când împrejurările vor permite, vom oferim detalii suplimentare.

Potrivit stiripesurse.ro, printre păgubiți s-ar afla și Mitică Dragomir, dar si fiul acestuia, Bogdan, anunță surse judiciare.

Pe unul dintre amplasamentele în litigiu a construit un complex și Mitica Dragomir si fiul său, Bogdan. Ei au fost cumpărători de bună credință, arată sursele, conform stiripesurse.ro. 


 Citește și: 

Șocant! Persoane cu dizabilități exploatate în azilele groazei! Descinderi și La Constanța. 24 de persoane, reținute
 

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

UPDATE Mitică Dragomir a fost condamnat la 7 ani de închisoare cu executare

23 Jun 2016 3189

Nr. unic (nr. format vechi) 25053/212/2015

06 Oct 2015 947

Dezminţire Look Tv neagă că RCS va transmite meciurile de fotbal din Liga I

25 Jul 2014 4322