ZIUA LIVE. Senatorul PNL, Septimiu Bourceanu Vergil Chițac va fi candidatul PNL la Primăria Constanța și va fi primar în mandatul 2024-2028(VIDEO)

La ZIUA LIVE vine senatorul PNL, Septimiu Bourceanu, președintele organizației municipale a PNL Constanța.

Vineri, 7 iulie de la ora 11.00 discutăm despre deciziile Comitetului Director Județean al PNL , dar vrem să află și pe cine pregătește PNL Constanța pentru șefia CJC la alegerile din 2024.  

Dincolo de activitatea parlamentară și de cea profesională, senatorul Bourceanu are de ceva vreme și un hobby.

Realizează ocazional podcasturi, unele dintre acestea cu milioane de vizualizări.  Pentru ca munca de youtuber să ajungă la cât mai mulți privitori, Septimiu Bourceanu a decis să-și promoveze podcasturile chiar și în autobuzele CT BUS. Firește în baza unui contract, spune acesta.

Despre această decizie deja taxată de mulți internauți, dar și cât plătește senatorul pentru viralizarea „Podcastului lui Septimiu“, aflăm detalii vineri, 8 iulie de la ora 11.00  la ZIUA LIVE.

ZIUA LIVE poate fi urmărită pe site-ul nostru ZIUAConstanta.ro și pe www.facebook.com/ziuaconstanta, unde așteptăm și întrebările dumneavoastră.

Ieri a avut loc ședința Comitetului Județean. Pe ordinea de zi s-a aflat propunerea de retragere a sprijinului politic al lui Mihai Lupu. Colegii au votat pentru. 

Retragerea sprijinului nu are legătură cu acțiunea din instanță, deoarece există prezumția de nevinovăție. Filmul cu polițistul local a contat în luarea deciziei. 

Mihai Lupu a apelat la posibilitatea de autosuspendare. În acest moment opțiunea Comitetului Județean a fost de retragere a sprijinului. Au fost peste 60 de locuri pentru retragerea sprijinului. Discuțiile au avut loc în Comitetul Județean, preferăm să nu externalizăm conflictele. 

Sunt convins că totul se va liniști. Nu cred că decizia va fi întoarsă în BPN al PNL. 

În PNL când este vorba despre o candidatură se discută în interior. Odată la 4 ani, înainte de termenul la care au loc alegeri se fac pregătiri interne. 

Nu mă mai interesează o candidatură la CJC nici la nivelul Primăriei. Vergil Chițac va fi candidatul PNL la Primăria Constanța și va fi primar în mandatul 2024-2028. 

Cine își dorește să candideze la funcția de președinte CJ Constanța, își anunță intenția, se fac analize și se va decide ulterior. 

Interesul UAT-urilor ar trebui să primeze, deoarece în ultimii ani de zile, de la mandatul 2020 încoace în județul Constanța s-au atras peste un miliard de euro prin diverse proiecte. Poriectele majore nu vor fi blocate. 

La nivelul CLM am văzut că sunt foarte multe proiecte pe care consilierii locali le susțin, proiecte inițiate de primarul Vergil Chițac.

Relația cu USR a fost o relație în care discutăm. În CLM lucrurile funcționează. Nu au existat blocaje majore. 

Dialogul și discuțiile cu USR nu mai au aceeași intensitate. A fost un protocol, a fost denunțat public, dar fizic nu l-a denunțat nimeni. Lucrurile funcționează în CLM. 

Cred că proiectul Bebe Trusou va fi aplicat într-un final și la Constanța. 

În cadrul CLM cele trei partide au votat inițiativele primarului Chițac astfel: aproximativ 92,5% USR și PSD aproximativ 93%.  Astăzi, indiferent de discuțiile politice există stabilitate în CLM, lucru care contează. Toate partidele au votat peste 50% proiectele inițiate de primarul Vergil Chițac. 90 și ceva la sută, înseamnă stabilitate și rezultat în CLM. În baza acestui procent au fost atrase 650 de milioane de euro în municipiul Constanța. O mare parte sunt optimizate. 

Din punctul meu de vedere cazul bărbatului decedat în șantierul din zona Gării este o situație tragică. Nu știm dacă cei din Primărie au vorbit cu familia bărbatului. Este o anchetă a poliției acolo. Toată lumea regretă un deces. Am trecut prin situații de genul acesta și niciodată nu am făcut caz de acest lucru. Nici când sprijinul oferit a avut rezultatul dorit. Eu, când am fost în situația aceasta am discutat cu familia cât am putut. Sunt convins că și domnul primar a făcut pași în sensul acesta. Din punctul meu de vedere, eu am fost aproape cât am putut, fără să intru cu bocancii în sufletul familiei.  

Știu că la nivelul CLM și al Primăriei s-a decis ca foarte multe suprafețe de teren mici să fie vândute pentru că obțin sume din vânzare și sume din impozite. Știu că sunt mai mulți cetățeni care au avut posibilitatea să participe la licitații să cumpere terenuri. 

Nu am toate datele sondajului efectuat. Procentul AUR este îngrijorător. Sper că lucrurile se vor reașeza. Am avut situații de criză, e vorba despre măsurile din pandemie care nu au fost agreate. Apoi criza generată de criza energetică, apoi inflația. nu cred că la nivelul anului 2024 situația nu va arăta ca în sondajul efectuat. PNL este la nivel local peste media la nivel național. Astăzi, în baza datelor avute, Vergil Chițac va fi viitorul primar al municipiului Constanța. 

Discuția despre o eventuală candidatură a mea la alegerile parlamentare este prematură. 

În toată țara alegerile la nivelul PNL vor fi în 2025. Nu se fac alegeri în an perioadă electorală. 

Bogdan Huțucă este președintele PNL Constanța care va câștiga atât Primpăria Constanța cât și CJ Constanța. 

Am ales să fac promovare la Pocastul lui Septimiu în CT BUS pentru că este o oportunitate ca oamenii să intre în contact cu pocastul. POodcastul este promovat și în presa locală. Sunt în discuții și cu un post de radio. Este o oportunitate de a intra în contact cu oamenii. 

Podcastul lui Septimiu este despre oameni și poveștile lor. Sunt experiențe de viață care sunt promovate printr-un clip video și prin intermediul monitoarelor din autobuzele CT Bus. Promovarea este realizată din fonduri proprii.
Solicitarea de publicitate  a fost realizata  pe numele persoanei fizice Septimiu- Sebastian Bourceanu si a fost inregistrata la CT BUS S.A cu  nr.9153/13.06.2023. 
Contractul de publicitate  a fost incheiat in data de 21.06.2023. 
 Prevederile stipulate in contract sunt: 
- Obiectul prezentului contract îl constituie cedarea de către Prestator şi preluarea  de către Beneficiar spre închiriere a structurii de difuzare imagini și mesaje, fără sunet, pe monitoarele amplasate în mijloacele de transport în comun și difuzarea pe perioada în care acestea se află în circulație, conform programului Prestatorului. 
- Spoturile de 15 secunde se vor instala pe toate monitoarele din autobuze și se vor difuza de patru ori pe oră, pe toată durata programului zilei.


 - Prețul pentru un spot de 15 secunde rulat de patru ori pe oră pe toate mijloacele de transport în comun, dotate cu monitor, pe toată durata programului zilei este de 1000 lei + TVA, timp de o lună.
Valoarea totală a contractului este de 24000 lei fără TVA. 
Caracteristicile tehnice pentru materialele care pot fi expuse pe monitoare sunt: 

-Imagine: Aspect - 16:9 (rezoluție minimă 1280x720) Format - JPG, PNG, TIFF
-Video: Codec - H264 - MPEG-4 AVC Rezoluție - 1280x720
-Display-urile LCD din autobuze nu pot reda și audio. 
-Continutul spotului publicitar a fost avizat de CT BUS, conform procedurilor companiei.

Campania de promovare este pe doi ani de zile, a început de la 1 iulie și costă 1000 de lei pe lună plus TVA.  Banii sunt din fonduri proprii. 

Am pornit timid acest demers. Am ajuns la un nivel destul de ridicat. Am decis să îl promovez ca să fie cunoscut de mai mulți oameni. 






Citește și: 

ZIUA LIVE. Pe cine pregătește PNL Constanța pentru șefia CJC la alegerile din 2024?

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Nu exista articole asemanatoare.