Ziua Veteranilor din Teatrele de Operații, marcată la Constanța

Ziua Veteranilor. foto: facebook/Jandarmeria ConstanțaZiua de 11 noiembrie este o zi importantă pentru jandarmii Grupării Mobile Constanța deoarece astăzi se sărbătorește Ziua Veteranilor din Teatrele de Operații.

Potrivit Jandarmeriei Constanța această zi plină de amintiri a fost onorată alături de participanți la misiunile internaționale din toate armele la Cimitirul Eroilor din Teatrele de Operații și Misiuni Constanța printr-un ceremonial militar care a constat în alocațiuni, depuneri de coroane de flori și defilarea unui detașament din cadrul Comandamentului Garnizoanei Constanța.

„Jandarmi din cadrul Grupării Mobile se pot mândri cu participarea colegilor lor în misiuni în Afganistan, Kosovo și Mali, unde s-au făcut remarcați prin profesionalism, nivelul ridicat de pregătire și implicare, calități care au fost apreciate de partenerii internaționali la justa lor valoare.
La mulți ani tuturor veteranilor români din teatrele de operații !“ - au precizat reprezentanții Jandarmeriei Constanța. 


Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Mai multe evenimente programate cu ocazia Zilei Veteranilor de Război. Ce surprize sunt pregătite cu această ocazie

25 Apr 2023 915