Administratie locala

Achiziția a două mașini de spălat pentru Unitatea de Asistență Medico-Socială Agigea a încins spiritele consilierilor

Aprobarea bugetului și a listei de investiții pentru Unitatea de Asistență Medico-Socială Agigea, condusă de medicul Ovidiu Preda, a creat tensiuni în ședința de Consiliu Județean. Aleșii liberali au reclamat faptul că în buget este prevăzută, printre altele, achiziția a două mașini de spălat profesionale în valoare de 22.000 de euro fiecare. PNL consideră prețul exagerat, în condițiile în care Direcția de Asistență Socială și Protecția Copilului folosește mașini de spălat de la același producător, de dimensiuni mai reduse, dar la prețuri decente.
  
„Să veniți cu mai multe oferte, nu numai cu cea mai scumpă“, a spus consilierul PNL George Niculescu. La rândul său, directorul Unității de Asistență Medico-Socială Agigea, dr. Ovidiu Preda, a spus că mașinile de spălat în cauză sunt profesionale și vor fi racordate la rețeaua de gaze. Proiectul a trecut într-un final cu 20 de voturi „pentru“ ale consilierilor PSD și PMP și 14 „împotrivă“ din partea PMP.
 
În finalul ședinței, președintele Consiliului Județean, Horia Marius Țuțuianu, i-a invitat pe liberali să facă parte din comisia de licitație pentru a împrăștia orice urmă de îndoială.

Ti-a placut articolul?


Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Manager de proiect – soţia primarului de la Murfatlar Cine se ocupă de proiectul extinderii Unităţii de Asistenţă Medico-Socială de la Agigea

17 May 2013 1795

ReplicaAsistenta şefă de la Sanatoriul Agigea, acuzată că loveşte cu bestialitate pacienţii

13 May 2011 1532