Administratie locala

Aşteaptă oferte de preţ! Primăria Constanţa vrea să reamenajeze străzile, să creeze piste pentru biciclete şi să facă trotuare (documente)

Municipiul Constanţa a anunţat mai multe consultări ale pieţei, solicitând oferte de preţ în vederea determinării valorii estimate a serviciului de elaborare a studiului de teren (studiu geotehnic) şi a valorii estimate a expertizei tehnice pentru îmbunătăţirea mobilităţii în municipiul Constanţa. Astfel, Primăria intenţionează să reabiliteze bulevardul Tomis (de la intersecţia cu bulevardul Mamaia până la intersecţia cu bulevardul Aurel Vlaicu), între Gara CFR şi staţiunea Mamaia, bulevardul I.C. Brătianu şi zona dintre Delfinariu şi complexul comercial Cora. Propunerile pot fi trimise până pe data de 9 septembrie, data-limită pentru consultare fiind 13 septembrie. Consultarea se va desfăşura doar în sistem electronic, orice persoană/organizaţie interesată având posibilitatea de a transmite oferta de preţ în vederea determinării valorii estimate a serviciului.
 
 1. „Elaborare expertiză tehnică aferentă obiectivului de investiţii «Îmbunătăţirea mobilităţii în municipiul Constanţa, zona bulevardul Tomis»“ şi „Elaborare studiu de teren (studiu geotehnic) aferent obiectivului de investiţii „Îmbunătăţirea mobilităţii în municipiul Constanta, zona bulevardul Tomis”
 
Proiectul urmăreşte reabilitarea şi sistematizarea bulevardului Tomis (de la intersecţia cu bulevardul Mamaia până la intersecţia cu bulevardul Aurel Vlaicu) prin reamenajarea tramei stradale, crearea căilor de rulare dedicate mijloacelor de transport în comun şi a pistelor pentru biciclete, reorganizarea facilităţilor de stocare auto, a staţiilor pentru transportul în comun, îmbunătăţirea facilităţilor pentru pietoni (trotuare, culoare de traversare inclusiv pentru persoane cu dizabilităţi), realizarea de marcaje şi indicatoare. Amplasamentul are o lungime de 3.521 m şi o suprafaţă de 71.773 mp (ampriza drumului).
 
2. „Elaborare studiu de teren (studiu geotehnic) aferent obiectivului de investiţii «Îmbunătăţirea mobilităţii în municipiul Constanţa, între Gara CFR şi staţiunea Mamaia»“ şi „Elaborare expertiză tehnică aferentă obiectivului de investiţii «Îmbunătăţirea mobilităţii în municipiul Constanţa, între Gara CFR şi staţiunea Mamaia»“.
 
Proiectul urmăreşte reabilitarea şi sistematizarea bulevardului Alexandru Lăpuşneanu/bulevardului 1 Decembrie 1918 (de la intersecţia cu strada Prelungirea Traian/strada Theodor Burada până la intersecţia cu bulevardul Mamaia) prin reamenajarea tramei stradale, crearea căilor de rulare dedicate mijloacelor de transport în comun şi a pistelor pentru biciclete, reorganizarea facilităţilor de stocare auto, a staţiilor pentru transportul în comun, îmbunătăţirea facilităţilor pentru pietoni (trotuare, culoare de traversare inclusiv pentru persoane cu dizabilităţi), realizarea de marcaje şi indicatoare. Amplasamentul are o lungime de 5.600 m şi o suprafaţă de 196.515 mp (ampriza drumului).
 
3. „Elaborare studiu de teren (studiu geotehnic) aferent obiectivului de investiţii «Îmbunătăţirea mobilităţii în municipiul Constanţa, zona bulevardul I.C. Brătianu»“ şi „Elaborare expertiză tehnică aferentă obiectivului de investiţii «Îmbunătăţirea mobilităţii în municipiul Constanţa, zona bulevardul I.C. Brătianu»“.
 
Proiectul urmăreşte reabilitarea şi sistematizarea bulevardului I.C. Brătianu prin reamenajarea tramei stradale, crearea căilor de rulare dedicate mijloacelor de transport în comun şi a pistelor pentru biciclete, reorganizarea facilităţilor de stocare auto, a staţiilor pentru transportul în comun, îmbunătăţirea facilităţilor pentru pietoni (trotuare, culoare de traversare inclusiv pentru persoane cu dizabilităţi), realizarea de marcaje şi indicatoare. Amplasamentul are o lungime de 5.443 m şi o suprafaţă totală de 108.389 mp (ampriza drumului).
 
4. „Elaborare expertiză tehnica aferentă obiectivului de investiţii «Îmbunătăţirea mobilităţii în municipiul Constanţa, între Delfinariu şi complex comercial Cora»“ şi „Elaborare studiu de teren (studiu geotehnic) aferent obiectivului de investiţii «Îmbunătăţirea mobilităţii în municipiul Constanţa, între Delfinariu şi complexul comercial Cora»“.
 
Proiectul urmăreşte reabilitarea şi sistematizarea străzilor Soveja şi Dezrobirii prin reamenajarea tramei stradale, crearea căilor de rulare dedicate mijloacelor de transport în comun şi a pistelor pentru biciclete, reorganizarea facilităţilor de stocare auto, a staţiilor pentru transportul în comun, îmbunătăţirea facilităţilor pentru pietoni (trotuare, culoare de traversare inclusiv pentru persoane cu dizabilităţi), realizarea de marcaje şi indicatoare. Amplasamentul are o lungime de 6.369 m şi o suprafaţă de 174.611 mp (ampriza drumului).
 
Anunţurile de consultare publică pot fi vizualizate în secţiunea „Documente”. 

Ti-a placut articolul?


Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Thallassa Cons, cu jalba în proțap la CNSC. A uitat să achite cauțiunea. Ce s-a decis!

08 Jul 2020 362

Efectele codului portocaliu la Constanța! Unde au intervenit reprezentanții Primăriei Constanța

07 Jul 2020 694

Primăria Municipiului Constanța și echipele RAJA, pregătite pentru furtuna din Constanța

07 Jul 2020 368

Continuă lucrările la Sala Polivalentă din Constanța

07 Jul 2020 495

O stradă din comuna Lumina, asfaltată și modernizată. Ce firmă va executa lucrările (document)

07 Jul 2020 998

Stelian Ion, candidat al Alianței USR – PLUS, termen limită pentru PNL “Discuțiile legate de polul de dreapta la Constanța trebuie tranșate până la finalul acestei luni”!

07 Jul 2020 1166

Primăria Constanța începe procedura premergătoare achiziției a 150 de autobuze ecologice

06 Jul 2020 983

Copac vandalizat de un adolescent, în stațiunea Mamaia. Ce spune Primăria Constanța

06 Jul 2020 924

Constanța Continuă acțiunile de igienizare a taluzului dinspre plaje

06 Jul 2020 434

Primăria Municipiului Constanța continuă programul de reabilitare a tramei stradale

06 Jul 2020 404

Se lansează proiectul „Îmbunătățirea mobilității în municipiul Constanța, între Gara CFR și stațiunea Mamaia”. Cât vor dura lucrările (galerie foto)

06 Jul 2020 524

Un fost PRM-ist își modifică afacerile din zona Melody, stațiunea Mamaia. Este vizat restaurantul “Casa Românească” (document)

06 Jul 2020 399

Constanța Lucrări pe faleza Cazinoului, la balustradă, pavilioane și stâlpi (galerie foto)

05 Jul 2020 710

Cât ne costă din bugetul local promovarea campaniei „Curăţăm Constanţa Noastră” ? (documente)

04 Jul 2020 1994

Spectacole în aer liber „Magic Swing” și turneul „Pianul călător”, în acest weekend, la Constanța (galerie foto)

03 Jul 2020 528