Chițac despre disconfortul orașului-șantier „Este un cost politic pe care mi-l asum, știu că mama e pe buzele constănțenilor, dar nu există altă cale”!

  • Consiliul Local Municipal Constanța a votat noul preț local al energiei termice furnizată de către societatea Termoficare Constanța SRL
  • Aceasta va scădea de la 1.337,79 lei/Gcal la 1.326,03 lei/Gcal

Consiliul Local Municipal Constanța a votat noul preț local al energiei termice furnizată de către societatea Termoficare Constanța SRL.

Aceasta va scădea de la 1.337,79 lei/Gcal la 1.326,03 lei/Gcal.

În conferința de presă de după ședință, primarul Vergil Chițac a declarat că are speranțe că prețul gigacaloriei va fi mult mai mic la toamnă și a menționat că își asumă politic toată nemulțumirea cetățenilor din cauza disconfortului produs de lucrările de modernizare a rețelei termice a municipiului Constanța și nu numai.

„Este un cost politic pe care mi-l asum, sper să scadă mai mult prețul din toamnă. Pentru că de la 450 de lei la prețul gigacaloriei noi trebuie să subvenționăm, ori subvenția este foarte mare și duce în cap bugetul local.

Cât privește disconfortul creat, știu că mama mea e pomenită de toți constănțenii, dar nu există altă cale”, a declarat primarul Vergil Chițac.

 

 

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Nu exista articole asemanatoare.