Continuă programul privind lucrările de asfaltare la Năvodari

2-Navodari_ECOTERM_1.jpgPotrivit celor declarate de directorul SC Termica Distribuţie Năvodari SRL, Alexandru Vasile Manu, în Năvodari a început plombarea străzilor care au rămas doar pietruite în urma lucrărilor efectuate fie la sistemul de canalizare, fie la cel de apă. De asemenea, la acest moment, sunt executate lucrări la Ţara Piticilor şi la blocurile 7, RA, H7, M2 şi T7

Directorul SRL-ului susţine că se doreşte finalizarea lucrărilor de infrastructură până la venirea precipitaţiilor.

Chiar dacă sezonul rece este aproape, acest lucru nu este un impediment pentru reprezentanţii SRL-ului Primăriei oraşului Năvodari, care au început de câteva zile să efectueze lucrări de plombare a carosabilului, dar şi de amenajare şi asfaltare a locului destinat viitoarei Ţări a Piticilor din Năvodari. În ceea ce priveşte acest ultim obiectiv, se fac lucrări de pregătire a terenului pe care va fi amenajat Parcul Ţara Piticilor, terenul fiind deja pregătit pentru construcţie, după ce a fost decopertat şi au fost îndepărtate betoanele existente. De asemenea, au fost demarate lucrările de realizare a parcării din zona blocului 7 din Năvodari, spaţiul fiind decopertat pentru lărgire şi realizare de trotuare la standarde corespunzătoare. În măsura în care vremea va permite, zona urmează a fi şi asfaltată. Şi în zona M2, unde au fost desfiinţate de ceva vreme garajele, se lucrează la amenajarea unei parcări.

Se mai efectuează lucrări de infrastructură şi în zona blocului H7, unde de curând a fost finalizată lucrarea unui parapet, a fost turnat asfalt, iar în scurt timp echipele de muncitori vor face un parapet şi scări de acces în zona supermarketului Penny. Şi în zona zona supermarketului „Laura şi Ionel", recent deschis în Năvodari, se va pune asfalt.

Tot în funcţie de vreme, înainte de căderea zăpezii, se intenţionează şi finalizarea lucrărilor de infrastructură de pe strada Constanţei, în zona Pieţei de ruşi, acolo unde se reabilitează trotuarul şi se pun pavele de la H4 la H7, iar în zona T7 sunt amenajate aleile de acces între blocuri şi spaţiile verzi.

Menţionăm că oraşul Năvodari deţine integral capitalul social iniţial în calitate de asociat unic. SC Termica Distribuţie Năvodari este o societate comercială cu răspundere limitată, cu capital integral de stat, înfiinţată în conformitate cu prevederile art. 5, alin (2) din legea nr. 31/1990 privind societăţile comerciale, republicată, prin Hotărârea Consiliului Local Năvodari nr. 131/28.07.2010, având ca obiect principal de activitate atribuţii în scopul asigurării de servicii publice de alimentare cu energie termica produsă centralizat în oraşul Năvodari, în sistemul producţie - transport - distribuţie pentru oraşul Năvodari.

În şedinţa de Consiliu Local de luna trecută, Primăria Năvodari a decis modificarea şi completarea actului constitutiv al SC Termica Distribuţie Năvodari SRL. La acel moment, primarul Nicolae Matei explica modificarea, precizând că societatea comercială va desfăşura lucrări de placări exterioare şi exploatări carieră de piatră şi se va implica în administrarea asociaţiilor de proprietari. După ce în anul 2010 această societate a fost înfiinţată la propunerea edilului, obiectul de activitate al acesteia va fi completat cu: extracţia pietrei, ce va fi folosită pentru ornamentarea construcţiilor, extracţia pietrişului, nisipului, a argilei şi a caolinului. De asemenea, a fost aprobat şi regulamentul de funcţionare al serviciului de termoficare în oraşul Năvodari, care presupune „înfiinţarea serviciului de termoficare în aparatul de specialitate al primarului oraşului Năvodari" prin transferul personalului de la SC TSP Ecoterm SA Năvodari.


Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

RAJA anunță furnizarea apei cu presiune scăzută în Lumina, Corbu și Năvodari, județul Constanța

04 May 2024 628

Afaceri Constanța Termica Distribuție Năvodari SRL a închiriat excavator și autobasculantă. Iată de la cine! (DOCUMENTE)

04 May 2024 453

Prefectul Județului Constanța și Consiliul Local Năvodari, părți într-un dosar aflat pe rolul Tribunalului Constanța

04 May 2024 506

Acțiuni recente ale Poliției. Amenzi la Costinești, Năvodari și Hârșova!

03 May 2024 456

Societatea Nikolas & Andreas Style, înființată recent la Năvodari. Cu ce se ocupă

02 May 2024 528

Firme Constanța TCM Auto Parts SRL își schimbă sediul social și își reia activitatea

02 May 2024 329

Afaceri Constanța Un bărbat cu domiciliul în Turcia și-a deschis firmă la Năvodari

02 May 2024 483

Infracțiuni rutiere depistate de polițiști în județul Constanța

01 May 2024 560

Cumpărări directe Constanța Termica Distribuție Năvodari SRL a contractat lucrări de placare cu piatră naturală (DOCUMENT)

01 May 2024 392

Certificatul de extinderere a unei construcții, emis de Primăria Năvodari, anulat Curtea de Apel Constanța s-a pronunțat în procesul dintre CN APM SA, GSP Logistic SRL și Primăria Năvodari

01 May 2024 498

Jandarmii Grupării Mobile Tomis Constanța, la datorie în perioada minivacanței de 1 Mai și a Sărbătorilor Pascale (GALERIE FOTO)

01 May 2024 337

Fotbal județul Constanța Unirea Topraisar - Avântul Comana, meci cu 11 goluri. Liga a 5-a, rezultate și clasamente

01 May 2024 1385

Afaceri Constanța Societate ce se ocupă cu activități de curățenie înființată recent la Năvodari

29 Apr 2024 552

Accident rutier în Năvodari, județul Constanța. Victima a fost transportată la spital

29 Apr 2024 698

Rianna Chiru și Ana Biciușcă, eleve la Liceul Tehnologic „Lazăr Edeleanu” Năvodari, reprezentantele României în cadrul unui proiect Erasmus (GALERIE FOTO)

29 Apr 2024 435