Evaluarea anuală a managerului Teatrului pentru Copii și Tineret Constanța „Căluțul de mare”. Ce notă a obținut?


Secretariatul comisiei de evaluare pe anul 2019 a managementului de la Teatrul pentru Copii și Tineret Constanța „Căluțul de mare” a făcut public rezultatul evaluării. Astfel, managerul Romică Stan a obținut după analiza raportului anual de activitate – nota 9,73 iar la susținerea interviului  - 9,93. Astfel cu nota finală -  9,83, Stan a trecut de evaluarea anuală.
 
Evaluarea managementului de către Consiliul Județean Constanța pentru instituția de cultură -Teatrul pentru Copii și Tineret Constanța „Căluțul de mare”, s-a realizat în conformitate cu dispozițiile Ordonanței de urgență a Guvernului nr. 189/2008 privind managementul instituțiilor publice de cultură, cu modificările și completările ulterioare, aprobată prin Legea nr. 269/2009, cu modificările și completările ulterioare, denumită în continuare ordonanța de urgență, coroborate cu prevederile prezentului regulament-cadru.
 
Comisia de evaluare anuală, a fost desemnată de Consiliul Județean Constanța, prin Hotărârea Consiliului Județean Constanța nr.76/18.02.2020 și a fost compusă din reprezentanți ai autorității, în proporție de o treime, și din specialiști în domeniul de activitate a instituției, în proporție de două treimi, respectiv: a. un reprezentant al autorității din cadrul Consiliului Județean Constanța –  Popa Șerbu Oana – Inspector, Serviciul Turism, Promovare Turistică și Coordonarea Centrului de Excelență în Turism; b. doi specialiști în domeniul de activitate al instituției: Mihocivi Daniela – Director/manager Teatrul de Păpuși „Cărăbuș” din Brăila și Ștefan Ionuț Paul -Director/manager Teatrul „Jean Bart” Tulcea.
 

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Serviciul de stare civilă Constanţa. Publicaţii de căsătorie 09 octombrie 2023

10 Oct 2023 1371

Declarații de avere Constanța Stan Romică, primar al comunei Amzacea, averea și interesele (DOCUMENTE)

26 Jul 2023 1187

Primăria Amzacea, demersuri la Mediu pentru înființarea rețelei de canalizare în satele Casicea și General Scărișoreanu

09 May 2023 1143

„Prețul Demnității ”, o poveste cu tineri și despre tineri, premieră la Teatrul pentru Copii și Tineret „Căluțul de Mare”

21 Jan 2023 1679

Doina Voivozeanu, Sorin Colesniuc şi Romică Stan, în faţa evaluării anuale a managementului (documente)

08 Mar 2019 2606

Un apropiat al unui director din Consiliul Judeţean a câştigat concursul de manager al Teatrului pentru Copii și Tineret Constanța „Căluțul de mare”

24 May 2018 7921