În haine de sărbătoare O săptămână plină de evenimente, la Zilele Municipiului Medgidia

Ziua de 2 septembrie 2014 este o zi plină de însemnătate pentru locuitorii municipiului Medgidia. Astăzi se împlinesc 158 de ani de la prima atestare oficială a localităţii. Locuitorii oraşului vor avea o săptămână plină de artă, cultură şi sport. Evenimentele dedicate zilelor oraşului au început chiar de ieri, când tânăra autoare Bianca Moise şi-a lansat volumul de debut - „Masca unui vers“. Astăzi, de la 11.00, va avea loc deschiderea oficială a Zilelor Municipiului Medgidia, pentru ca de la ora 16.00 Casa de Cultură a Sindicatelor „Lucian Grigorescu“ să îşi deschidă porţile pentru expoziţia de atestări naţionale şi internaţionale, postere, diplome şi distincţii. În acelaşi loc, dar de la ora 17.00, profesorul doctor Florin Pricop va lansa un o carte.

Primăria şi Consiliul Local al municipiului Medgidia au decis să îi confere doctorului Pricop, născut la Remus Opreanu, titlul de cetăţean de onoare. De la ora 21.00, peluza Stadionului „Iftimie Ilisei“ se va transforma într-un uriaş cinematograf în aer liber. Intrarea este liberă, iar spectatorii vor putea viziona astăzi filmele „Rango“ şi „Mamma Mia“. Zilnic, până duminică, vor avea loc evenimente care să marcheze sărbătoarea Medgidiei. Vineri, de la ora 22.00, Piaţeta Decebal va răsuna pe ritmurile formaţiei Compact, sâmbătă va concerta Lora, iar Duminică - Maximilian.

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

E septembrie, sunt Zilele Medgidiei! Personaje de poveste, artişti de renume şi mişcare cu stil în cele patru zile de spectacol!

03 Sep 2015 2535

Zilele Medgidiei se vor desfăşura în perioada 2 – 6 septembrie

01 Sep 2015 2572

Zilele municipiului Medgidia continuă! Profesorul Florin Pricop, declarat cetăţean de onoare odată cu lansarea cărţii

04 Sep 2014 2584

“Teoria genică a sexualităţii” Florin Pricop îşi lansează cartea la Medgidia

28 Aug 2014 2306