Licitații Constanța Comuna Gârliciu construiește un centru de colectare în comună, cu peste 420.000 de euro (DOCUMENT)



Primăria Comunei Gârliciu a deschis procedura pentru atribuirea contractului de proiectare și executare a lucrărilor pentru înființarea unui centru de colectare prin aport colectiv în comună.
 
Informația a fost publicată în Sistemul Electronic al Achizițiilor Publice, unde se menționează faptul că valoarea estimată a contractului este de 2.103.148,71 de lei fără TVA, adică peste 420.000 de euro, la cursul actual.
 
Denumirea achiziției este „Servicii de Elaborare PT+DDE, asistență tehnică din partea proiectantului și execuție lucrări pentru obiectivul de investiții «Înființarea unui centru de colectare prin aport voluntar în comuna Gârliciu, judetul Constanța»“.
 
Conform datelor oficiale, atribuirea contractului se va face prin procedura simplificată, în baza criteriului cel mai bun raport calitate-preț.
 
Noul centru se va ridica pe un teren teren în suprafață de 104.430,00 mp, „liber de sarcini, neocupat cu construcții în acte, conform extrasului de carte funciară nr. 102373 Gârliciu, nr. cerere 236726/23.11.2023 și este individualizat cu nr. cadastral 102373“.
 
Conform reprezentanților, primăriei, „pe terenul descris mai sus se vor executa următoarele lucrări: -Platformă carosabilă pentru amplasarea containerelor de tip ab-roll pentru deșeuri și circulația autoturismelor cetățenilor care aduc deșeuri, respectiv a camioanelor (cap-tractor) care aduc/ridică containerele de mai sus -Platformă betonată pentru amplasarea containerelor de tip baracă; -Canalizare pentru colectarea apelor pluviale; -Zonă verde cu gazon și plantație perimetrală de protecție; -Copertină pe structură metalică ușoară (conform proiect de rezistență) pentru protecția containerelor deschise; -Împrejmuire a amplasamentului cu gard din panouri bordurate prinse pe stâlpi rectangulari din oțel, cu poartă de acces culisantă – acționare manuală; -În zona de acces principal se va monta un cântar carosabil pentru camioane (cap-tractor)“.
 
Se mai precizează, de asemenea, că „pe lângă lucrările de amenajare descrise mai sus, platforma va fi prevăzută cu următoarele dotări: -Container de tip baracă pentru administrație – supraveghere, prevăzut cu un mic depozit de scule și două grupuri sanitare, unul pentru angajatul platformei, altul pentru cetățenii care aduc deșeuri; -Container de tip baracă, frigorific, pentru cadavre de animale mici de casă (pisici, câini, păsări); -Un container de tip baracă pentru colectarea de deșeuri periculoase (vopsele, bidoane de vopsele sau diluanți, medicamente expirate, baterii) -Trei containere prevăzute cu presă pentru colectarea deșeurilor de hârtie/carton, plastic, respectiv textile; -Trei containere închise și acoperite de tip walk-in, pentru colecatrea deșeurilor electrice/electronice, a celor de uz casnic (electrice mari – frigidere, televizoare, etc.) și a celor de mobilier din lemn; -Două containere de tip SKIP deschise, pentru deseuri de sticlă – geam, respectiv sticle/borcane/recipiente; -Trei containere deschise, înalte, de tip ab-roll pentru anvelope, deșeuri metalice, deșeuri de curte/grădină (crengi, frunze, etc); -Trei containere deschise, joase, de tip ab-roll pentru deșeuri din construcții, moloz; -Separator de idrocarburi pentru toată platforma carosabilă; -Două scări mobile metalice (oțel zincat) pentru descărcarea deșeurilor în containerele deschise înalte. -Stâlpi de iluminat (8); -Camere supraveghere (8 bucăți)“.
 

Termenul limită pentru depunerea ofertelor sau a cererilor de participare este 19 aprilie 2024, ora 15.00, urmând ca ofertele să fie deschise tot atunci, în SEAP.
 
Ofertele trebuie să fie valabile până la data de 19 august 2024.

 
Persoanele autorizate să asiste la deschiderea ofertelor sunt, potrivit SEAP: „Tufa Anica - primar, Pacala Eugen - consilier achiziții publice, Brasovanu Anisoara - secretar general, Necula Viorel inspector impozite și taxe, Dobinciuc Luiza-Veronica expert extern cooptat“.
 
Acestea sunt, totodată, și persoanele care dețin funcții de decizie în cadrul autorității contractante.
 
În Secțiunea Document poate fi consultat anunțul publicat în SEAP.
 
Pentru documentarea acestui articol s-au folosit informații și de pe platforma termene.ro.
 
PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
 
Citește și
Cumpărări directe Constanța
După Fânânele și Ion Corvin, Primăria Mereni primește și ea consultanță pe achiziții de la Leader’s Jus SRL (DOCUMENT)

 

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Fotbal județul Constanța Rezultatele de la Liga a 5-a și clasamentele. Voința Săcele, scorul etapei

27 Mar 2024 1384

Tabloul „Caii lui Sân Toader” la Muzeul de Artă Populară Constanța

23 Mar 2024 536

Fotbal județul Constanța Rezultatele de la Liga a 5-a și clasamentele

11 Mar 2024 1564

Erori cu influențe semnificative asupra situațiilor financiare Curtea de Conturi Constanța, control efectuat, anul trecut, la Primăria Gârliciu (DOCUMENT)

06 Mar 2024 652

Cumpărări directe Constanța 1Ngineering SRL asigură, cu 18.000 de euro, dirigenția de șantier pentru modernizarea străzilor din Gârliciu (DOCUMENT)

26 Feb 2024 754

Licitații Constanța Building Construction Mea SRL, contract de peste 1,11 milioane de euro cu Primăria Gârliciu (DOCUMENT)

09 Feb 2024 952

Compania lui Lăcusteanu, contracte pe bani publici cu primăriile din județ Un creditor îi cere falimentul. Primul termen de judecată este programat pe 16 ianuarie 2024 (DOCUMENT)

02 Jan 2024 931

Licitații Constanța LCS Ideal Top Construct SRL și Cybersofconstruct SRL renovează Căminul Cultural din Gârliciu (DOCUMENT)

28 Dec 2023 1185

O nouă firmă de construcții în județul Constanța!

08 Dec 2023 1705

Situație actualizată! Lista drumurilor județene închise în județul Constanța. Care sunt drumurile pe care s-a reluat circulația

27 Nov 2023 2127

Fotbal Liga a 5-a Constanța. Rezultatele și clasamentele din cele trei serii

23 Oct 2023 1777

Fotbal Liga a 5-a Constanța. Rezultatele și clasamentele în cele trei serii

09 Oct 2023 2944

Ocolul Silvic Hârșova, anunț important despre amenajamentele silvice U.P. I Seimeni, II Vadu Oii și U.P. III Gârliciu

14 Aug 2023 549

Ocolul Silvic Hârșova, anunț important despre amenajamentele silvice U.P. I Seimeni, II Vadu Oii și U.P. III Gârliciu

11 Aug 2023 623

Ocolul Silvic Hârșova, anunț important despre amenajamentele silvice U.P. I Seimeni, II Vadu Oii și U.P. III Gârliciu

02 Aug 2023 755