Luni are loc proba scrisă pentru funcția de secretar al municipiului Constanța. Cine sunt cei patru candidati?

Dosarele de înscriere pentru concursul de ocupare a funcției vacante de secretar al municipiului Constanța s-au depus în perioada 05.04-24.04.2023.

Potrivit site-ului municipalității au fost admise patru dosare de candidatură.

Proba scrisă a concursului va avea loc pe 08.05.2023 de la ora 10.00, iar interviul candidaților admiși în data de 10.05.2023, ora 14.00 la sediul Primăriei municipiului Constanța.

Comisia de concurs în vederea organizării concursului de promovare pentru ocuparea pe durata nedeterminată este condusă de Ani Viorica Merlă, director executiv, Direcția de Dezvoltare și fonduri europene din cadrul municipalității.

Din informațiile noastre, și-au depus dosarele de candidatură, Georgiana Gospodaru, șefa biroului Agricol din cadrul Primăriei Constanța, Fulvia Dinescu, secretar cu delegare al municipiului Constanța,  Caterina Diamandescu, sotia avocatului Octavian Gabriel Diamandescu, fost consilier juridic în Primăria Constanța și Răzvan Constantin Iacob, jurist în cadrul Compartimentului Secretariar și Registratură Generală, Direcția Generală de Administrație Publică și Juridică a Consiliului Județean Constanța.

Vă reamintim, din 9 noiembrie 2022, Fulvia Antonela Dinescu a preluat din dispoziția primarului Vergil Chițac, atribuții de secretar delegat al municipiului Constanța.

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Angajări Constanța Grădinița cu program prelungit nr. 42 Constanța scoate la concurs un post vacant. Iată care este acesta

09 Feb 2024 1229

Chițac scoate pentru a treia oară la concurs postul de secretar al municipiului Constanța (DOCUMENTE)

18 Mar 2023 3508

Surprize, surprize! Georgiana Gospodaru și-a depus dosarul pentru postul de secretar al UAT Constanța

23 Oct 2022 2464

Mirabela Călin, în dizgrație?! Cine își pregătește candidatura pentru secretar al municipiului Constanța, cea mai importantă funcție din aparatul primarului (DOCUMENTE)

15 Oct 2022 4706