Nomenclatorul stradal al municipiului Constanța, lansat în consultare publică (DOCUMENTE)Primăria Constanța a lansat în dezbatere publică proiectul de hotărâre privind aprobarea Nomenclatorului stradal al municipiului Constanța.

Documentul cuprinde 1031 de străzi, bulevarde, alei și alte tipuri de drumuri de circulație publică.

Proiectul de hotărâre poate fi consultat, începând cu data de 12.10.2022 pe site-ul instituției  www.primaria-constanta.ro la sectiunea ”De interes public - Transparență decizională pe Legea nr. 52/2003-informare și consultare publică” dar și în secțiunea „documente".

Până la data de 21.11.2022, se pot trimite propuneri, sugestii sau opinii cu valoare de recomandare, privind proiectul de hotărâre supus dezbaterii publice.

Propunerile, sugestiile sau opiniile pot fi transmise în scris:
- prin poștă, la sediul Direcției Generală Urbanism şi Patrimoniu, Serviciul Topografie, Cadastru şi Cartografie Digitală, Bd.Tomis nr.51
- prin email, la adresa : nicoleta.florescu@primaria-constanta.ro

Materialele transmise vor purta mențiunea: Recomandare la proiectul de hotărâre privind aprobarea Nomenclatorului stradal al  municipiul Constanța.


PRECIZĂRI:
 

Legea 190 din 2018, la articolul 7, menționează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare și protecția datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
 

 

Ti-a placut articolul?


Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

O firmă din Galați întocmește nomenclatorul stradal al comunei constănțene Fântânele

09 Oct 2020 2273

Aproape 1.000 de străzi. Nomenclatorul stradal din municipiul Constanţa, reactualizat după 10 ani (document)

09 Nov 2019 2763

Un serviciu similar funcţionează în Primăria Constanţa! Ce este Registrul Electronic Naţional al Nomenclaturilor Stradale

16 May 2017 2853