O fostă susținătoare înfocată a primarului Chițac a devenit consilier personal al președintelui CJC (DOCUMENT)



Prin dispoziţia nr. 495, președintele CJC, Mihai Lupu a numit-o consilier la cabinetul său, începând cu data de 11.12.2023 pe Andreea – Meral Schroder pe relația cu instituțiile guvernamentale și societatea civilă, dar și protecția animalelor și a mediului.

Aceasta a fost o susținătoare înfocată a candidaturii primarului Vergil Chițac, despre care a scris în repetate rânduri pe rețelele sociale că ar fi dezamăgit-o.

De aproximativ un an de zile, Schroder s-a concentrat pe aceleași rețele sociale să promoveze activitatea președintelui CJC, Mihai Lupu.

După ce PNL i-a ridicat acestuia din urmă sprijinul politic, noua consilieră a atacat prin mai multe postări în mediul online conducerea PNL Constanța.

Andreea – Meral Schroder a fost numită în funcţia contractuală de execuţie vacantă - Consilier, studii superioare, gradația 0, la Cabinetul
Președintelui, pe perioadă determinată, cu normă întreagă şi va beneficia salariu de bază la care se adaugă și indemnizaţia de hrană, se arată în dispoziția semnată de președintele CJC Constanța, vezi secțiunea „documente".


sursă foto: facebook.com/schroder.andreea

PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.




 

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Nu exista articole asemanatoare.