Primăria Constanţa prospectează piaţa coşurilor de gunoi stradale

Odată cu implementarea unor proiecte, Primăria Constanţa a schimbat, în unele zone, şi coşurile de gunoi stradale. Și totuşi, indiferent de modelul pentru care a optat municipalitatea, se pare că cetăţenii fie nu le văd, fie le găsesc deja pline, ceea ce generează o imagine de ansamblu dezolantă a urbei. Probabil pentru a încerca să determine cetăţenii să nu mai arunce gunoaiele pe unde apucă, municipalitatea intenţionează să achiziţioneze şi să monteze noi coşuri de gunoi stradale.
 
O dovadă în acest sens este anunţul postat pe site-ul Primăriei Constanţa potrivit căruia „se solicită opinia furnizorilor cu privire la soluţie tehnică, schiţă şi preş pentru coş gunoi stradal“, diverse modele pentru străzi, staţii, intersecţii şi parcuri. În funcţie de „destinaţie“, acestea ar urma să aibă două pubele de gunoi, scrumiere rabatabile sau ar putea fi cilindrice, din metal, cu ornamente din lemn.
 
Agenţii economici dornici să facă oferte şi, eventual, să obţină un contract cu Primăria Constanţa vor putea trimite propunerile până pe 23 septembrie, la ora 16.00, pe mail. În funcţie de schiţele şi preţurile avansate, reprezentanţii administraţiei publice locale vor decide cui vor încredinţa contractul ce va viza furnizarea şi montarea coşurilor de gunoi stradale în municipiul Constanţa şi…, poate, şi în staţiunea Mamaia.
 
 

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

bindea andra

16 Sep, 2016 18:37

O initiativa foarte buna, intrucat erau destule zone unde nu gaseai un cos de gunoi pe distante mari. Important este sa fie destul de solide sa reziste un timp indelungat. La o simpla cautare pe net se gasesc destul de multe firme care comercializeaza modele diferite de cosuri de gunoi stradale: http://www.cosuri-pubele.ro/cosuri-gunoi-exterior/cosuri-gunoi-stradale.html sau http://www.consumabile-igiena.ro/produse/34_105,DEPOZITARE-DESEURI-COSURI-GUNOI-EXTERIOR.html.

ionica

16 Sep, 2016 09:05

La cat mai multe " prospectiuni " prin piete pentru alte si alte cosuri de gunoi ! Pana cand alesii locali nu vor monta camere de luat vederi prin tot orasul ,Constanta va ramane raiul hotilor si al infractiunilor de tot felul.De fapt daca ar fi supraveghere de acest fel ,de unde prilej de alte afaceri ale functionarilor ( "prospectiuni" ,licitatii,contestatii ,etc.).

Articole asemanatoare

Contestația pe legea electorală, respinsă și în apel Feliciei Ovanesian poate candida!

02 May 2024 311

PNL Constanța decide săptămâna viitoare cine îl înlocuiește pe Daniel Gigi Tatu în Consiliul Local Municipal Constanța!

02 May 2024 253

Primăria Constanța și-a dat acordul Costea Halep, unchiul tenismenei Simona Halep, construiește un bloc de opt etaje în zona Butoaie din Mamaia

02 May 2024 462

Cumpărări directe Constanța Primăria Murfatlar cumpără urne de vot de la Alsacian Group (DOCUMENT)

02 May 2024 249

Licitații Constanța Cazinoul din Constanța, la un pas de renaștere! Aedificia Carpați, compania ce restaurează monumentul, se va ocupa și de lucrările exterioare (DOCUMENT)

01 May 2024 498

Licitații Constanța Primăria Adamclisi a atribuit un contract de peste 800.000 de lei către două firme din București și Ploiești. Despre ce este vorba (DOCUMENT)

01 May 2024 442

Cumpărare Directă Primăria comunei Bărăganu, județul Constanța achiziționează echipament TIC pentru Școala Gimnazială „Emil Gârleanu” (DOCUMENT)

01 May 2024 432

Cumpărări directe Constanța I & M Polux SRL livrează Primăriei Mangalia cărucioare de cumpărături (DOCUMENT)

01 May 2024 302

Certificatul de extinderere a unei construcții, emis de Primăria Năvodari, anulat Curtea de Apel Constanța s-a pronunțat în procesul dintre CN APM SA, GSP Logistic SRL și Primăria Năvodari

01 May 2024 434

Primăria Constanța a scos la licitație lucrările de reabilitare energetică a clădirii liceului Tehnologic „Dimitrie Leonida”

01 May 2024 315

Primăria Constanța cumpără hrană pentru pentru câinii fără stăpân din adăpostul municipalității

01 May 2024 311

Cumpărare Directă Constanța. Ce societate se ocupă cu amenajarea spațiilor verzi din comuna Corbu, județul Constanța (DOCUMENT)

01 May 2024 346

Kirvad Tour SRL va investi într-un imobil de două etaje, cu destinația servicii, comerț, sediu administrativ și showroom în Constanța

01 May 2024 356

Cumpărări directe Constanța ADD. Iulia SRL repară gardul cimitirului ortodox din 23 August cu 38.000 de euro (DOCUMENT)

01 May 2024 296

Licitații Constanța Asfalt Dobrogea SRL, contract de peste 250.000 de euro cu Primăria Techirghiol pentru reparații și întreținerea a două străzi (DOCUMENT)

01 May 2024 318