Primăria Horia, județul Constanța vinde un teren de peste 5.000 mp, în comună

Primăria Horia - sursa: Facebook.com/Comuna Horia
  • Data limită pentru depunerea ofertelor este 29 iunie 2023, ora 10.00
 
Primăria comunei Horia, județul Constanța organizează o licitație pentru vânzarea unui bun imobil. Anunțul a fost publicat la dată recentă în Monitorul Oficial al României.
 
Vorbim așadar de un teren în suprafaţă de 5.467 mp, având nr. cadastral 102495, CF 102495, situat în intravilanul localităţii Horia, Str. Principală nr. 76, cu acces la drum, aparţinând domeniului privat al Comunei Horia.
 
Modalitatea sau modalităţile prin care persoanele interesate pot intra în posesia unui exemplar al documentaţiei de atribuire: la cerere, de la sediul instituţiei sau se poate consulta pe site-ul: www.comunahoria.ro, secţiunea Licitaţii.
 
Data limită pentru depunerea ofertelor este 29 iunie 2023, ora 10.00, la sediul primăriei din satul Horia, iar un caiet de sarcină poate fi obținut de la administrația locală contra sumei de 200 lei per exemplar.
 
Deschiderea ofertelor se va realiza la data de 29 iunie 2023, ora 14.00, la sediul primăriei.
 
PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

 
Citește și
 
Comuna Horia reabilitează gardul unui teren de sport cu aproape 200.000 de lei. Cine se ocupă de lucrări (DOCUMENT)
 

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Nu exista articole asemanatoare.