Primăria Techirghiol va avea foc de artificii la Festivalul Plăcintelor (DOCUMENT)

foto: Pixabay
  • Primăria din Techirghiol a plătit 11.000 lei către firma Ballonstyle, printr-o atribuire făcută la data de 5 iulie 2023
 
Primăria orașului Techirghiol a semnat un contract, prin cumpărare directă, în ceea ce privește firma care se va ocupa de jocul de artificii de la Festivalul Plăcintelor Nefis Pideler din data de 16 iulie 2023.
 
Mai precis, primăria din Techirghiol a plătit 11.000 lei către firma Ballonstyle, printr-o atribuire făcută la data de 5 iulie 2023. Jocul de artificii va fi de clasa III-IV, cu o durată de 10 minute pentru data de 16 iulie 2023, ora 22.00, pe faleza orașului la finalul festivalului amintit mai sus, ajuns deja la ediția a doua.
 
Despre Ballonstyle SRL

Societatea a fost înființată în anul 2006 în Constanța, și are ca obiect principal de activitate activități de design specializat, potrivit Termene.ro.

Cifra de afaceri a fost de 513.466 lei în anul 2022, înregistrându-se o creștere cu 62%, un profit de 33.858 lei, după 16 ani de activitate.

Ballonstyle SRL a raportat un singur angajat. 

Asociați sunt Mitulescu Marius-Aurelian, asociat unic și administrator (acesta mai este asociat și în cadrul Auto Moto Super Class SRL și în cadrul Penami Electric SRL, dar ocupă și funcția de cenzor supleant în cadrul Radiotehnica Societete Cooperativă Meșeteșugărească) și Mitulescu Ecaterina (asociat unic și administrator în cadrul Ballonstyle Round SRL, asociat în cadrul Raza Tic SRL, asociat și administrator în cadrul Auto Moto Super Class SRL, asociat în cadrul Penami Electric SRL, asociat și administrator în cadrul Lex Crewing SRL) 
 

În Secțiunea Document poate fi consultat anunțul privind cumpărarea directă.
 
Pentru documentarea acestui articol s-au folosit informații și de pe platforma termene.ro.


PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

 
Citește și:
 
Câți bani se dau pentru focul de artificii de la Festivalul Tradițiilor și Gastronomiei Pescărești (DOCUMENT)
 

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Nu exista articole asemanatoare.