S-a constituit Unitatea Locală de Sprijin la nivelul UAT a municipiului Constanța. Ce atribuții are și componența acesteia?




Primarul Constanței, Vergil Chițac, a emis o dispoziție pentru constituirea Unității Locale de Sprijin la nivelul UAT a municipiului Constanța.
Chițac va conduce personal acest organism, iar membri sunt: viceprimarul Ionuț Rusu, secretarul general al municipiului Constanța, Fulvia Dinescu, inspectorul șef al IPJ Constanța, Constantin Adrian Glugă și președintele Asociației Medicilor de Familie Tomis – Constanța, dr. Zitta Rozalia Popa.

Atribuțiile și responsabilitățile Unității Locale de Sprijin sunt:monitorizarea activității de creștere a animalelor din aria de competență; asigurarea ecarisării animalelor moarte sau eutanasiate în conformitate cu legislația în vigoare; asigurarea logisticii și resurselor financiare, umane și materiale necesare pentru punerea în aplicare a măsurilor de eradicare a PPA (echipamente, substanțe, dezinfectante, utilaje, etc.; asigurarea activității de raportare în conformitate cu dispozițiile C.L.C.B. și identificarea riscurilor și oportunităților referitoare la insecuritatea exploatațiilor de la nivel local și implementarea măsurilor specifice.


 

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Nu exista articole asemanatoare.