Soția fostului comandant al Inspectoratului Județean de Poliție nu-l mai consiliază pe Vergil Chițac (DOCUMENT)

Georgiana Costea-Glugă, soția fostului comandat al Inspectoratului Județean de Poliție al județului Constanța, Constantin-Adrian Glugă nu mai este consilierul onorific al primarului, Vergil Chițac, potrivit dispoziției de pe site-ul municipalității, vezi secțiunea „documente".

În document se arată că aceasta ar fi renunțat la această calitate, posibil și datorită faptului că se află în ultimul trimestru de sarcină.

Georgiana Glugă l-a consiliat pe edil în domeniul evenimentelor culturale, din 17 iulie 2023, primarul Constanței, fără să primească vreo remunerație.

Solistă de muzică clasică, soprana Georgiana Costea- Glugă este profesor la Centrul Cultural Județean Constanța „Teodor T.Burada” și colaborator al Teatrului de Operă și Balet „Oleg Danovski" din Constanța.

PRECIZĂRI

Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
 
Citește și:

Inspectorul șef al IPJ Constanța, chestor Constantin-Adrian Glugă, se căsătorește



 

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Știri din Constanța Soția comandantului Inspectoratului de Poliție, consilier onorific al primarului Vergil Chițac (DOCUMENT)

01 Aug 2023 5674

Inspectorul șef al IPJ Constanța, chestor Constantin-Adrian Glugă, se căsătorește

13 Apr 2023 8560