Stere Hira a demisionat din calitatea de consilier local la Constanța. Ce funcție va ocupa ulteriorStere Hira a demisionat din calitatea de consilier local, fiind ales pe listele Partidului Național Liberal, anul trecut la alegerile locale. De altfel, el a anunțat că a decis să renunțe la funcția de ales local pentru că este incombatibilă cu statutul de membru CA al Regiei Autonome de Exploatare a Domeniului Public și Privat Constața.

Conform informațiilor noastre, începând cu data de 1 februarie, Stere Hira ar urma să ocupe funcția de director al RAEDPP Constanța, în locul actualului director Florin Gheorghe.

În locul său, în cadrul CLM Constanța, va intra Ateș Casimceali, din partea UDTTMR, conform protocolului încheiat cu liberalii.

”Am participat în calitate de membru, la prima ședință de CA al RAEDPP, una dintre regiile Primăriei Municipiului Constanța. Din nefericire, această poziție este incompatibilă cu cea de ales local, motiv pentru care am ales să renunț la mandatul de consilier local municipal.

Pentru mine, a fost un privilegiu sa fiu girat cu încredere din partea dumneavoastră, a constănțenilor. Pe parcursul celor 2 luni și jumătate de mandat, am avut onoarea de a conduce ședințele în calitate de președinte si am reușit sa inițiez proiectul “Solidaritate” , proiect aprobat prin votul colegilor mei consilieri.

Vreau să vă asigur ca nu abandonez obiectivele enunțate in campania electorală, dimpotrivă, mă alătur executivului si încerc sa îmi pun toată priceperea în slujba comunității. Consider  că impactul activității mele va fi mai mare prin urmărirea misiunii de a eficientiza activitatea RAEDPP Constanta”, a scris Stere Hira pe o rețea de socializare.


Ti-a placut articolul?


Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Stere Hira a numit un nou administrator la firma sa, Premium Lac SRL

18 Feb 2021 1307

Ședință extraordinară de CLM. Cine îl înlocuiește pe Stere Hira în legislativul local?

16 Feb 2021 1128

Oficial. Stere Hira este noul director al RAEDPP

22 Jan 2021 2000

A început ședința extraordinară a Consiliului Local Municipal Constanța. Bursele elevilor, în prim plan

21 Dec 2020 1094

UPDATE5 Primarul Vergil Chițac a convocat Consiliul Local Municipal. Ionuț Rusu și Florin Cocargeanu sunt viceprimarii Constanței!

09 Nov 2020 4320

S-a constituit componența CLM Constanța

27 Oct 2020 3899

#alegerilocale2020 Stere Hira, candidat PNL pentru CLM Constanța – ’’Vom recupera terenurile pe care, astăzi, imobiliarii construiesc haotic. Soluția este exproprierea de utilitate publică’’

08 Sep 2020 3764

Undă verde pentru construcția unui nou hotel în Eforie, zona Belona

20 Jul 2020 1555

Un nou hotel, în Eforie Nord, zona Belona. Cine este investitorul

18 May 2020 1245

Serviciul de Stare Civilă Constanţa. Publicaţii de căsătorie 23 aprilie 2018

04 May 2018 1846