Stere Hira a demisionat din calitatea de consilier local la Constanța. Ce funcție va ocupa ulterior



Stere Hira a demisionat din calitatea de consilier local, fiind ales pe listele Partidului Național Liberal, anul trecut la alegerile locale. De altfel, el a anunțat că a decis să renunțe la funcția de ales local pentru că este incombatibilă cu statutul de membru CA al Regiei Autonome de Exploatare a Domeniului Public și Privat Constața.

Conform informațiilor noastre, începând cu data de 1 februarie, Stere Hira ar urma să ocupe funcția de director al RAEDPP Constanța, în locul actualului director Florin Gheorghe.

În locul său, în cadrul CLM Constanța, va intra Ateș Casimceali, din partea UDTTMR, conform protocolului încheiat cu liberalii.

”Am participat în calitate de membru, la prima ședință de CA al RAEDPP, una dintre regiile Primăriei Municipiului Constanța. Din nefericire, această poziție este incompatibilă cu cea de ales local, motiv pentru care am ales să renunț la mandatul de consilier local municipal.

Pentru mine, a fost un privilegiu sa fiu girat cu încredere din partea dumneavoastră, a constănțenilor. Pe parcursul celor 2 luni și jumătate de mandat, am avut onoarea de a conduce ședințele în calitate de președinte si am reușit sa inițiez proiectul “Solidaritate” , proiect aprobat prin votul colegilor mei consilieri.

Vreau să vă asigur ca nu abandonez obiectivele enunțate in campania electorală, dimpotrivă, mă alătur executivului si încerc sa îmi pun toată priceperea în slujba comunității. Consider  că impactul activității mele va fi mai mare prin urmărirea misiunii de a eficientiza activitatea RAEDPP Constanta”, a scris Stere Hira pe o rețea de socializare.


Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Tribunalul Constanța a admis acțiunea Disan Antrepriza și Construcții contra Premium Lac, fosta firmă a lui Stere Hira, directorul Confort Urban SRL

19 Mar 2024 747

Justiție Constanța Disan Antrepriza și Construcții, proces cu Premium Lac, fosta firmă a lui Stere Hira, directorul Confort Urban SRL

20 Feb 2024 1142

Seria asfaltărilor în an electoral continuă Primăria Constanța modernizează mai multe străzi din Palazu Mare. 1,8 milioane lei pentru 1,1 kilometri (DOCUMENT) II

08 Feb 2024 1234

Se cere insolvența Confort Urban SRL, controlată de Consiliul Local Constanța! Newlife Construct SRL cere, în instanță, aproape 80.000 de euro (DOCUMENT)

08 Feb 2024 3601

Documente Primăria Constanța asfaltează „de urgență” în an electoral cartierul Veterani. 3,3 milioane euro pentru aproape 3 kilometri (I)

02 Feb 2024 2563

Constanța Mandat prelungit pentru Stere Hira, în fruntea Confort Urban!

31 Jan 2024 1175

Afaceri Constanța S.C. Confort Urban SRL va achiziționa un miniexcavator. Cât costă achiziția? (DOCUMENT)

18 Aug 2023 904

Știri Constanța Președintele CA este membru PSD. Cine va conduce Confort Urban SRL pentru următorii patru ani? (DOCUMENTE)

07 Aug 2023 2859

Directorul Confort Urban Constanța a ieșit din afacerea de la Eforie Nord Hira a cedat Premium Lac SRL și a dezmembrat/alipit mai multe terenuri (DOCUMENTE)

18 Jul 2023 2992

A fost publicată în MO prelungirea mandatelor administratorilor de la Administrația Fondului Imobiliar SRL. Alexandru Marius Timofte, președinte CA

14 Jul 2023 1167

Patrimoniul societății municipiului Constanța După slujba de duminică, va fi desemnat noul director provizoriu al Administrației Fondului Imobiliar SRL!

08 Jul 2023 2742

Premium Lac SRL, firma soției lui Stere Hira, va demola vila YZA din Eforie și va construi un imobil nou

24 Jun 2023 4379

Asistații social, paravan pentru „mafia" fondului locativ Repartiții în case din centrul municipiului. Ce documente a ridicat DNA Constanța de la Administrația Fondului Imobiliar SRL? (DOCUMENTE)

16 May 2023 7185

Atribuirea nelegală a unor locuințe din patrimoniul municipiului Constanța Infracțiuni asimilate celor de corupție cercetate de procurorii DNA la Administrația Fondului Imobiliar SRL, în mandatul de director al lui Stere Hira!

13 Apr 2023 5557

Oficial de la DNA Constanța Percheziții la sediile unor instituții publice din municipiu. Iată motivul

12 Apr 2023 1690