Trusou de 2.000 de lei pentru bebeluşii care se nasc la Constanța. Cât costă cardurile securizate nominale din programul municipalității și câți beneficiari s-au înscris în program?

  • Cardurile securizate nominate, în valoare totală de 2.000 lei/nou-născut vor fi alimentate o sigură dată
  • Cu aceste carduri vor putea fi achiziționate alimente și produse/aparatură destinate administrării alimentației copilului; scutece și îmbrăcăminte destinată copilului; produse de cosmetică și igienă specifice vârstei copilului; produse de cosmetică și igienă necesare părinților în cresterea copilului; aparatură destinată monitorizarii stării de sănătate a copilului; pătuț, lenjerie, cărucior sau masă de înfășat. etc
  • Valoarea estimată a achiziției celor 1000 de carduri este de 29.500 lei fără TVA
  • Monica Poptile, directorul Direcția Generală Asistență Socială Constanța a precizat pentru ZIUA de Constanța că la această dată numărul beneficiarilor de carduri în programul „Bebe Trusou" se apropie de 400
  • Anul acesta bugetul programului aprobat prin hotărârea de Consiliu Local este de 2 milioane de lei


Direcția Generală Asistență Socială Constanța achiziționează servicii de emitere alimentare si distribuire a cardurilor securizate nominale în cadrul programului „Bebe Trusou" – sprijin financiar pentru nou născuți.

Anul acesta bugetul pentru acest program aprobat prin hotărârea de Consiliu Local este de 2 milioane de lei.
Cardurile securizate nominate, în valoare totală de 2.000 lei/nou-născut vor fi alimentate o sigură dată.

Cu aceste carduri vor putea fi achiziționate: alimente și produse/aparatură destinate administrării alimentației copilului; scutece și îmbrăcăminte destinată copilului; produse de cosmetică și igienă specifice vârstei copilului; produse de cosmetică și igienă necesare părinților în cresterea copilului; aparatură destinată monitorizarii stării de sănătate a copilului; pătuț, lenjerie, cărucior sau masă de înfășat. etc.

Monica Poptile, directorul Direcția Generală Asistență Socială Constanța a precizat pentru ZIUA de Constanța că numărul beneficiarilor de carduri în programul „Bebe Trusou" se apropie de aproximativ 400.

Au fost primit 244 cereri în luna februarie și 114 în luna martie, însă în continuare se primesc solicitări în limita bugetului anual.
Valoarea estimată a achiziției celor 1000 de carduri este de 29.500 lei fără TVA.
Data limită pentru depunerea ofertelor este 16.03.2023, ora 16:00.

Contractul va fi valabil până la 31.12.2023 și își va produce efectele până la îndeplinirea tuturor obligațiilor asumate prin contract.

Oferta financiară va fi postată în SEAP ca urmare a solicitării transmise de către Autoritatea Contractantă catre ofertantul clasat pe primul loc în urma aplicării criteriului de atribuire „raport calitate preț" și a cărui ofertă îndeplinește cerințele și necesitățile autoritătii contractante. Nu se acceptă oferte parțiale.

Ponderea prețului ofertei este de 95% iar ponderea calității este de 5%.

Oferta va fi transmisă la adresa de e-mail achizitii@dgas-ct.ro, sau la sediul DGAS din str. Unirii nr. 104, la Registratură.


PRECIZĂRI:

Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.


Citește și:

DGAS vrea să determine costurile de emitere și distribuire a cardurilor din programul "Bebe Trusou"
 

Ti-a placut articolul?
Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Patru dosare respinse Care sunt proiectele câștigătoare finanțate de Consiliul Județean Constanța în domeniile tineret și social-sănătate (DOCUMENTE)

01 Jun 2024 727

Iată cine a fost desemnat Președintele Consiliului de Administrație provizoriu la Drumuri Județene Constanța SA

29 May 2024 974

Firme Constanța AGA la Ostrovit SA! Acționarii decid bugetul pe 2024

22 May 2024 606

S-a încheiat evaluarea pentru perioada 2019-2024 Notă maximă pentru managerul Teatrului de Stat Constanța! (DOCUMENT)

20 May 2024 626

Firme Constanța Se revocă un membru din CA-ul BTT Perla Costineștiului SA

11 May 2024 591

Firme Constanța Acționarii companiei Șantierul Naval 2 Mai SA, convocați la AGA! Se discută acordul-cadru pentru serviciile juridice

08 May 2024 1658

Firme Constanța Acționarii Hefaistos CM, companie ce deține Hotelul Hefaistos din Mamaia, au aprobat cheltuielile la sucursala Sovata

06 May 2024 580

Firma este controlată de afaceristul Gheorghe Muhscină Plasty Prod SA a cumpărat de la Primăria Constanța un teren de pe strada Industrială nr.11

04 May 2024 1026

Fostul viceprimar al Medgidiei, Sorin Petrică Țuțuianu este noul director al CT BUS Constanța

30 Apr 2024 1073

Firme Constanta Acţionarii Dobrogea Grup SA, convocați în adunare generală ordinară. Pe ordinea de zi, aprobarea bugetului de venituri şi cheltuieli pentru 2024

28 Apr 2024 622