Trusou de 2.000 de lei pentru bebeluşii care se nasc la Constanța. Cât costă cardurile securizate nominale din programul municipalității și câți beneficiari s-au înscris în program?

  • Cardurile securizate nominate, în valoare totală de 2.000 lei/nou-născut vor fi alimentate o sigură dată
  • Cu aceste carduri vor putea fi achiziționate alimente și produse/aparatură destinate administrării alimentației copilului; scutece și îmbrăcăminte destinată copilului; produse de cosmetică și igienă specifice vârstei copilului; produse de cosmetică și igienă necesare părinților în cresterea copilului; aparatură destinată monitorizarii stării de sănătate a copilului; pătuț, lenjerie, cărucior sau masă de înfășat. etc
  • Valoarea estimată a achiziției celor 1000 de carduri este de 29.500 lei fără TVA
  • Monica Poptile, directorul Direcția Generală Asistență Socială Constanța a precizat pentru ZIUA de Constanța că la această dată numărul beneficiarilor de carduri în programul „Bebe Trusou" se apropie de 400
  • Anul acesta bugetul programului aprobat prin hotărârea de Consiliu Local este de 2 milioane de lei


Direcția Generală Asistență Socială Constanța achiziționează servicii de emitere alimentare si distribuire a cardurilor securizate nominale în cadrul programului „Bebe Trusou" – sprijin financiar pentru nou născuți.

Anul acesta bugetul pentru acest program aprobat prin hotărârea de Consiliu Local este de 2 milioane de lei.
Cardurile securizate nominate, în valoare totală de 2.000 lei/nou-născut vor fi alimentate o sigură dată.

Cu aceste carduri vor putea fi achiziționate: alimente și produse/aparatură destinate administrării alimentației copilului; scutece și îmbrăcăminte destinată copilului; produse de cosmetică și igienă specifice vârstei copilului; produse de cosmetică și igienă necesare părinților în cresterea copilului; aparatură destinată monitorizarii stării de sănătate a copilului; pătuț, lenjerie, cărucior sau masă de înfășat. etc.

Monica Poptile, directorul Direcția Generală Asistență Socială Constanța a precizat pentru ZIUA de Constanța că numărul beneficiarilor de carduri în programul „Bebe Trusou" se apropie de aproximativ 400.

Au fost primit 244 cereri în luna februarie și 114 în luna martie, însă în continuare se primesc solicitări în limita bugetului anual.
Valoarea estimată a achiziției celor 1000 de carduri este de 29.500 lei fără TVA.
Data limită pentru depunerea ofertelor este 16.03.2023, ora 16:00.

Contractul va fi valabil până la 31.12.2023 și își va produce efectele până la îndeplinirea tuturor obligațiilor asumate prin contract.

Oferta financiară va fi postată în SEAP ca urmare a solicitării transmise de către Autoritatea Contractantă catre ofertantul clasat pe primul loc în urma aplicării criteriului de atribuire „raport calitate preț" și a cărui ofertă îndeplinește cerințele și necesitățile autoritătii contractante. Nu se acceptă oferte parțiale.

Ponderea prețului ofertei este de 95% iar ponderea calității este de 5%.

Oferta va fi transmisă la adresa de e-mail achizitii@dgas-ct.ro, sau la sediul DGAS din str. Unirii nr. 104, la Registratură.


PRECIZĂRI:

Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.


Citește și:

DGAS vrea să determine costurile de emitere și distribuire a cardurilor din programul "Bebe Trusou"
 

Ti-a placut articolul?
Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

S-a stabilit prima ședință a Adunării Generale a Acţionarilor Companiei Naţionale "Administrația Porturilor Maritime" Constanţa din 2024. Iată ordinea de zi!

03 Dec 2023 492

CA-ul Mamaia SA convoacă Adunarea Generală a Acționarilor! Se va discuta despre Vila Regală din Mamaia

02 Dec 2023 662

Lucrările exterioare, reabilitarea terasei, zidului de apărare și a balustradei Cazinoului, estimate la aproximativ 12 milioane de lei (DOCUMENT)

01 Dec 2023 758

Documentații urbanistice cu impact, pe ordinea de zi a ședinței de Consiliu Local Constanța Printre investitori, Florina Moscu, familia Nicolae și Prefabricate Dobrogea SRL (DOCUMENTE)

28 Nov 2023 730

Consiliul Local Constanța aprobă reactualizarea viziunii de dezvoltare urbană Printre proiecte se află trenul metropolitan, un parc industrial dar și reabilitarea bulevardului Tomis. Toate ar trebui să fie gata până în 2030!(DOCUMENTE)

28 Nov 2023 1475

Directorul economic provizoriu al Aeroportului de la Mihail Kogălniceanu, mandat prelungit până pe 8 decembrie

28 Nov 2023 582

Primăria Constanța vinde șase terenuri. Două dintre ele au deja cumpărători (DOCUMENTE)

27 Nov 2023 2776

Consiliul Local Constanța votează majorarea cu până la 500% a impozitului pentru clădiri neîngrijite Supraimpozitare și pentru imobile deținute de afaceriștii Papari, Done, Băluță sau spaniolii de la Ircosol Delta (DOCUMENTE)

24 Nov 2023 6844

Dreptul de superficie, garanție pentru proprietarul construcțiilor să devină și proprietarul terenului Pregătește Primăria Constanța noi vânzări de terenuri? (DOCUMENTE)

22 Nov 2023 1882

Hotărâri de expropriere pentru două terenuri din cartierul Tomis Nord din Constanța. Cât va achita municipalitatea proprietarilor? (DOCUMENTE)

21 Nov 2023 1502

Se întrunește Comisia tehnică de amenajare a teritoriului și urbanism a municipiului Constanța. Ce proiecte imobiliare se află pe ordinea de zi?

20 Nov 2023 831

Cu sula-n coaste, Primăria Constanța a publicat calculul taxei de salubrizare de 17 lei/lună Primarul nu mai vrea să acorde subvenție. USR nu susține această mărire și va depune amendament! (DOCUMENT)

19 Nov 2023 2891

Ordinea de zi a fost publicată în Monitorul Oficial AGA Companiei Porturilor Maritime Constanța, așteptată să ia decizii majore în ședința din luna decembrie

16 Nov 2023 791

Primăria Constanța vrea să acorde reducere de 60% la impozitul pe imobile utilizate pentru prestarea de servicii turistice minim 6 luni pe an

11 Nov 2023 786

Gropoșila Iulian, document depus la Mediu pentru un PUZ la Istria, județul Constanța

10 Nov 2023 795