Posturi noi la Directia de Agricultura

Prefectul a intervenit pentru alocarea unor fonduri substantiale judetului Constanta

Refuzand sa faca reveniri asupra declaratiilor presedintelui PSD Constanta, prefectul judetului, Gheorghe Martin, a explicat inca o data ca, din punctul lui de vedere, nu se afla in conflict cu nimeni. In cadrul saptamanalei conferinte de presa, Martin a facut o prezentare a evenimentelor saptamanii trecute, in ceea ce priveste activitatea Prefecturii. Reprezentantul Guvernului in teritoriu spune ca saptamana recent incheiata a fost una fructuoasa sub aspectul gasirii unor solutii pentru echilibrarea problemelor judetului. Martin s-a aratat incantat vizavi de relansarea economiei judetene, din felul in care a pus problema delegatia de investitori din Israel aflata la Constanta. Israelienii doresc sa investeasca la modul cel mai serios in agricultura judetului, fapt ce l-a determinat pe prefect sa exclame: "De aceasta data, nu ne vor lasa investitorii in pace". Ieri, Martin s-a intalnit si cu un grup de tehnicieni canadieni pentru a discuta implementarea in Constanta a serviciilor 112, incepand cu aprilie 2003. Totodata, Gheorghe Martin a informat presa locala ca a intervenit pe langa Guvernul Romaniei in vederea alocarii unor fonduri substantiale pentru judetul Constanta, in special in domeniul investitiilor. In alta ordine de idei, prefectul spune ca, din initiativa sa, in cadrul Directiei Judetene pentru Agricultura si Alimentatie se vor infiinta 20 de posturi noi, pentru specialisti. "Sunt probleme cu executarea unor lucrari de intretinere a plantelor, iar lipsa specialistilor printre producatori naste pericolul infometarii, al unei economii slabe, in timp ce schimbul intre produse nu se face in conditii normale. Peste astea se adauga si faptul ca specialistii sunt dati afara. Mi-a venit un om in audienta si mi-a semnalat acest lucru. Din pacate, suntem cei mai buni specialisti unde nu ne pricepem", sustine Martin.

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

RAJA Constanța Consumatorii din Năvodari, Sibioara și Corbu de Sus rămân fără apă la robinete

28 Apr 2024 1646

RAJA Constanța Se execută lucrări de întreținere a rezervoarelor din Năvodari, Sibioara și Corbu de Sus!

26 Apr 2024 386

DRDP Constanța Atenție! Se fac lucrări de întreținere pe Autostrada Soarelui

25 Apr 2024 382

RAJA Se oprește apa în Năvodari, Sibioara și Corbu de Sus! Vezi când

25 Apr 2024 419

RAJA Constanța Se oprește apa în localitățile Poiana, Săcele și Traian!

24 Apr 2024 379

CNSC a anulat procedura de atribuire a contractului de servicii de reparații și întreținere a autovehiculelor de la Canalel Navigabile SA

23 Apr 2024 325

RAJA ConstanțaSe oprește apa în localitățile Mihai Kogălniceanu, Culmea și Oituz!

18 Apr 2024 424

Primăria Hârșova a bătut palma cu Electro Bulgaru BMS SRL! Ce prevede contractul și care este valoarea

11 Apr 2024 463

Cumpărări directe Constanța Contract de servicii de amenajare și întreținere spații verzi încheiat de Primăria Cuza Vodă (DOCUMENT)

09 Apr 2024 600

Licitații publicePrimăria Constanța bagă milioane de lei în reparația locurilor de joacă (DOCUMENTE)

01 Apr 2024 483

Licitații Constanța Primăria Techirghiol investește în lucrări de reparație și întreținere curentă a unor străzi asfaltate (DOCUMENT)

25 Mar 2024 1137

Primăria Năvodari, județul Constanța a cumpărat servicii de mentenanță pentru iluminatul public

05 Mar 2024 679

Soluția oferită de magistrații Curții de Apel Constanța în procesul dintre Team Force Security SRL și mai multe societăți

02 Mar 2024 643

Ședință CLM Constanța Consilierii stabilesc costul mediu lunar de întreținere pentru beneficiarii de la Căminul pentru persoane vârstnice (DOCUMENT)

26 Feb 2024 686

Primăria Mihail Kogălniceanu, județul Constanța, cumpără servicii de mentenanță a iluminatului public

26 Feb 2024 961