#alegerilocale2020 Corina Martin (PER) și-a depus candidatura pentru Primăria Constanța (galerie foto+video)



Candidatul PER pentru Primăria Constanța, Corina Martin, a ajuns dis de dimineata la Biroul Electoral Municipal pentru a depunde candidatura pentru funcția de primar al municipiului.

Alături de echipa sa, Corina Martin a pășit încrezătoare in birourile institutiei pentru a depune documentele. 

În cadrul conferințelor anterioare, Candidatul PER pentru Primăria Constanța, Corina Martin a precizat că fi omul care va aduce politica nouă la Constanța. 

 Cred că la Constanța ne-am pierdut identitatea orașului și primul meu obiectiv este să redau strălucirea orașului, mândria de a fi constănțean. Pentru a face lucruri mari într-un oraș trebuie să ai această mândrie și să ai „eu pot” și „eu vreau”. Am pus interesele orașului, județului și litoralului înaintea oricăror alte interese. Îmi doresc ca orașul să devină o destinație turistică de 12 luni pe an. Alte orașe sunt înaintea orașului Constanța. Îmi doresc turism, istorie și cultură la Constanța. Și istoria și cultura trebuie să facă parte din identiatea Constanța”, a punctat Corina Martin.

Corina Martin a mai spus că este pregătită să fie atacată de alți lideri politici locali din simplul fapt că se tem de candidatura ei la primărie.


„Sunt pregătită să intru în confruntare cu toți bărbații politici ai Constanței. Îmi asum ca femeie candidatura la primăria Constanța pentru că eu consider că o femeie poate mai mult. Și sunt conștientă că voi fi atacată de cei care se tem de mine. Deasupra mea și lângă mine este Dumnezeu și vă propun să facem echipă pentru Constanța. Voi fi omul care va aduce politica nouă la Constanța”, a spus candidatul PER.





Citește și:

 #alegerilocale2020 Corina Martin (PER) prezintă platforma program și consilierii locali și județeni pentru Constanța (LIVE TEXT + VIDEO) 
 
Corina Martin, candidat la Primăria Constanța, din partea Partidului Ecologist Român „Nu cred că poți să faci nici turism, nici dezvoltare și nici politică fără să iubești oamenii” (galerie foto)     

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Alegeri Locale Constanța 2024 Contestația lui Adrian Zamosteanu, admisă. Poate candida pentru funcția de primar la Mangalia

02 May 2024 387

Alegeri Locale Constanța 2024 Judecătoria Mangalia a admis contestația lui Remus Birică

02 May 2024 360

Candidaturi pentru funcția de primar și pentru Consiliul Local Constanța, respinse la Biroul Electoral de Circumscripție Constanța

01 May 2024 1032

Lista candidaților din partea PUSL pentru Consiliul Local Constanța și Consiliul Județean Constanța

29 Apr 2024 1787

Oficial de la Biroul Electoral Central! În ce ordine vor apărea candidații la alegerile europarlamentare pe buletinul de vot

29 Apr 2024 444

Biroul Electoral Central Candidaturile propuse de partidele politice pentru alegerile europarlamentare, definitive! Vezi lista

29 Apr 2024 558

Stelian Ion susține că numele său și al altor colegi din USR Constanța apare în listele de susținători ai partidului Dianei Șoșoacă

28 Apr 2024 560

Alegeri Locale Constanța Candidații de la patru partide vor depune luni candidaturile

28 Apr 2024 525

Anunț important de la Curtea de Apel Constanța! Sunt vizate alegerile locale

28 Apr 2024 437

Judecătoria Constanța anunță programul pentru depunerea propunerilor de candidaturi și a contestațiilor

28 Apr 2024 435

Alegeri Locale Constanța 2024 Candidatul independent, Felicia Ovanesian, susținut de un fost primar al municipiului Constanța (GALERIE FOTO+VIDEO)

26 Apr 2024 1534

Alegeri Locale Constanța Lista candidaților PSD pentru Consiliul Local Municipal Constanța (GALERIE FOTO)

26 Apr 2024 1785

Horia Constantinescu, candidatul la funcția de Primar al municipiului Constanța- „Arunc buchetul pentru toți cei care iubesc Constanța“ (GALERIE FOTO+VIDEO)

26 Apr 2024 527

LIVE VIDEO+TEXT Horia Constantinescu și candidații PSD pentru Consiliul Local municipal depun candidaturile (GALERIE FOTO+VIDEO)

26 Apr 2024 956

Sondaj INSCOP Intenţie vot alegeri locale

25 Apr 2024 1334